Busy Blogg
13 verktøy for et bedre hjemmekontor 💻

April 23, 2021

13 verktøy for et bedre hjemmekontor 💻

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

I over et år har store deler av landet jobbet hjemmefra som følge av koronapandemien. Mange gleder seg til å dra tilbake til kontoret, men interessen for en fleksibel arbeidsplass vil trolig ikke forsvinne selv om hverdagen går tilbake til normalen. Når flere fremover kommer til å jobbe fra hjemmet er det avgjørende at de digitale verktøyene fungerer optimalt. Derfor vil Busy vil tipse om de verktøyene som bidrar til å forenkle vår egen digitale arbeidshverdag! 🙌


1Password

På hjemmekontor er arbeidet nettbasert i enda større grad, men det øker også risikoen for at informasjon havner på avveie. 1Password sørger for vi kan lage, bruke og dele passord på en trygg måte. På denne måten får vi tilgang til alle nødvendige arbeidsverktøy, delte innlogginger og annet vi skulle trenge når vi jobber hjemmefra.


Slack

Behovet for å diskusjon og intern kommunikasjon forsvinner ikke selv om vi alle jobber hver for oss, og der kommer chat-appen Slack inn. Med Slack kan vi kategorisere praten i ulike kanaler for en saklig og organisert dialog. Samtidig slipper vi unødvendig rot i mailboksen!


Busy

Med hjemmekontor kan det være utfordrende å få oversikt over hva som foregår og holde samarbeidet i gang. Derfor bruker vi Busy for å sette arbeidsdagen i system. I applikasjonen får vi full oversikt over hverandres tidsbruk og prosjekter – både i fortid, nåtid og fremtid. Slik kan vi planlegge for strukturert arbeid sammen, uten å sprenge hverandres kapasitet eller skape unødvendig stress. I tillegg håndteres timer, ferie og fravær helt automatisk i timebanken, så vi får mer tid å bruke på det som faktisk er viktig.


Notion

Når vi har utarbeidet viktige notater og malverk legges det inn i Notion, slik at vi alltid vet hvor vi finner det. Notion er en praktisk applikasjon for intern wiki, databaser, kalendere, påminnelser og organisering av oppgaver med mer. Med andre ord har Notion mye å tilby for å systematisere arbeidshverdagen, og kun fantasien setter grenser for hva man kan bruke plattformen til!


24SevenOffice

24SevenOffice er et fullstendig og fleksibelt ERP-system som lar deg samle alle kjerneprosesser på et sted. Vi benytter oss av de automatiserte programmene for regnskap og faktura. På denne måten kan vi bruke mindre energi på økonomistyring og faktureringer, og mer på det vi brenner for.


Google Workspace

Google tilbyr en bred pakke av skybaserte programmer, som blant annet mail, chat, kalender og møter – alt i nettleseren. Med Google Workspace deler vi dokumenter og regneark, i tillegg at vi bruker Kalender og Meet for å opprette hendelser og møter. Med Google er mulighetene mange for deg som er ute etter flere funksjoner i en og samme plattform. 


HubSpot

Når det gjelder håndtering av inngående og utgående salgsprosesser bruker vi HubSpot. HubSpot er en kjent plattform for administrering av innhold, markedsføring, salgsprosesser og kundeservice. Vi bruker blant annet denne plattformen for å samle all nyttig informasjon og dialoger med leads og kunder. Slik er informasjonen alltid tilgjengelig om vi trenger den, og alle kan holdes «i loopen» når hjemmekontoret begrenser intern kommunikasjon.


Webflow

Nettsiden vår er utviklet gjennom Webflow: En plattform som gir muligheter for å designe, bygge og lansere nettsteder helt uten koding. For oss betyr dette at vedlikehold av nettsiden blir enklere og mindre tidkrevende, slik at våre utviklere heller kan konsentrere seg om å lage et godt produkt.


Intercom

På nettsiden er vår Live Chat gull verdt. Chatten, som leveres av Intercom, gir kundene muligheter til å snakke med oss momentant. I tillegg tilbyr Intercom blant annet roboter, apper, hjelpesenter og e-post. Med dette sørger vi for at vi alltid opprettholde god kommunikasjon med kunden.


Shortcut

Shortcut, tidligere kjent som Clubhouse, er en plattform for prosjekthåndtering innen programvare. Som utviklere står vi overfor mange oppgaver og prosjekter knyttet til vår egen applikasjon, og i Shortcut kan vi prioritere disse etter når de må utføres. Men Shortcut fungerer også utmerket for å holde oversikt over ideer og planer for blogginnleg, SoMe-poster og annet. Med andre ord er dette en plattform for mange!


GitHub

Med GitHub kan våre utviklere samarbeide om kodingen uansett hvor de befinner seg. Ferdige koder sendes den automatisk til gjennomgang av de andre utviklerne, og i tillegg gir plattformen en fullstendig oversikt over alle endringer som noen gang har blitt gjort.


CircleCI

Når koden er klar må den testes, og i CircleCl skjer det automatisk etter at endringen har blitt utført i GitHub. CircleCl sender så rapporter til GitHub, slik at vi kan se hva som fungerer og ikke. Når alt fungerer kan det sendes videre til serveren, og slik sørger vi for at applikasjonen har minst mulig feil.


Google Cloud Platform

Vi benytter Google Cloud som plattform for database, servere og annen infrastruktur. Når en ny versjon av Busy er klar for å gå live sendes den automatisk til Google Cloud, hvor den umiddelbart blir tilgjengelig for sluttbrukeren.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.