Busy Blogg
5 grunner til å bytte ut Harvest med Busy 📊

May 19, 2021

5 grunner til å bytte ut Harvest med Busy 📊

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Etter 15 år på markedet er det mange som har oppdaget og tatt i bruk timeføringssystemet Harvest. I mellomtiden har det kommet flere gode alternativer. Hvorfor beholde Harvest når det finnes en nyere programvare som kan gi deg enda bedre oversikt og flere funksjoner? Her er grunnene til at du som bruker Harvest kanskje vil ha enda bedre nytte av Busy! 🎉

Visuelle timer 

Et timeføringssystem bør ikke bare logge timene – det bør vise timene. Busys spesialitet er visuelle timer, sånn at du kan se tiden din utspille seg hver eneste dag. Våre kunder forteller at deres ansatte fører timer mer regelmessig med Busy. Det gjøres helt enkelt ved å klikke og dra fra et klokkeslett til et annet, bruke stoppeklokka eller ved å klikke på “Ny oppføring”. Gi de ansatte lyst til å føre timer regelmessig med Busys visuelle timeføring.

Planlegg tid

Vel så viktig som å logge timer er å planlegge timer. Hvorfor skal du bruke to ulike programmer for dette når du kan bruke ett? Mens Harvest tilbyr en integrasjon med planleggeren Forecast, kan du i Busy få timeføring og planlegging i ett og samme verktøy. Du kan planlegge timer på akkurat samme måte som du loggfører timer, i tillegg til at du kan bruke vår helt egne planleggingsfunksjon. Med denne kan du planlegge for lengre perioder med noen få klikk, og med timene lagt inn på forhånd består timeføringen kun av å rette opp i avvikene. Å holde orden og struktur på arbeidet skal verken være avansert eller tidkrevende. 


Integrasjon med Google og Outlook Calendar

Dersom du har kalenderen din integrert i Harvest vil du også like Busy. Som en del av planleggingen kan Busy synkroniseres med det du legger inn i Google og Outlook kalender. Hendelser på kalenderen vil automatisk dukke opp på tidslinjen din i Busy. Busy vil også koble kalenderhendelser med prosjektene og arbeidstypene dine.

Håndter arbeidstid, ferie og fravær i timebanken

Med Harvest kan være lett å miste oversikten over arbeidstid, ferie og fravær. Men hvorfor nøye seg med et system som ikke kan håndtere lønnsgrunnlaget til de ansatte? I Busy får du en helautomatisk timebank som holder oversikten for deg. Timebanken beregner overtid, mertid, minustid, avspasering, utbetaling og timesaldo, i tillegg til at du får oversikt over sykefravær og feriesaldo. Perfekt for fleksitidsordning!

Norsk språk og opprinnelse

Velger du Busy, velger du et produkt som er utelukkende designet og utviklet i Norge. Det betyr for det første at all support og demoer vil kunne foregå på norsk. Det betyr også at at Busy finnes på norsk. Likevel er det mulig å få applikasjonen på engelsk. Velg det språket du foretrekker!

Si farvel til tungvint timeføring og prøv Busy i dag!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …