Busy Blogg
AntiDiffer skal bruke Busy for bedre prosjektplanlegging ✅

May 18, 2022

AntiDiffer skal bruke Busy for bedre prosjektplanlegging ✅

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

– Vi ble først interessert i Busy for å planlegge et prosjekt jeg jobber med, forteller Mathilde Weiby, som er tjenestedesiger og prosjektleder i byrået.

AntiDiffer er et tverrfaglig miljø som består av håndplukkede strateger, designere og teknologer som jobber for å utvikle markedsrettede løsninger. De har blant annet hjulpet Current med å utvikle en tydelig markeds- og merkevarestrategi, samt utviklet en tur-app for barn for Den norske turistforening under koronatiden.

Nylig byttet byrået prosjektverktøy fra Float til Busy:

– Vi bruker verktøyet for å få bedre oversikt over ressursbruk opp mot budsjett. Jeg som prosjektleder kan få god oversikt over prosjektet og teamet mitt, sier Weiby.

Hun forteller at hun har hatt en positiv opplevelse av Busy som prosjektverktøy, og at hun opplever en god flyt fra uke til uke. Hun setter også stor pris på kalenderintegrasjonen.

– Det er veldig greit at alt man fører opp i Outlook blir synkronisert, for da oppleves ikke Busy som «enda et sted man må legge inn noe» – hvis man har en fullbooket kalender i Outlook er det bare å trykke godkjenn, sier hun.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.