Busy Blogg
– Busy endret hverdagen vår!

July 1, 2022

– Busy endret hverdagen vår!

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Tidligere brukte We Oslo tre ulike systemer til kalender, traffic og timeføring. Nå har de effektivisert hverdagen ved å samle alt i ett.Våren 2022 var Linn Bakke og resten av de ansatte designbyrået We Oslo på jakt etter et nytt timeføringssystem. 

Gjennom LinkedIn ble byrået kjent med Busy: Et norskutviklet system laget av og for de kreative, med Try på kundelisten. 

Linn Bakke.


– Bedre kan det ikke bli, og vi bestemte at dette måtte vi se nærmere på, sier Linn Bakke, som er daglig leder i byrået.


En ny hverdag

Etter en gjennomgang av timeføringssystemet, tok det ikke lang tid før byrået valgte å gå for det.

– Da vi forsto at timene vi la inn i planleggingen faktisk ble til registrerte timer, var det ikke så mye å lure på, sier Linn.

Siden byttet har hverdagen i byrået vært en helt annen.

– Busy forenkler hverdagen vår. Før brukte vi tre ulike systemer; kalender, traffic og timeføringssystem. Nå får vi samlet alt i ett og samme system, forteller Linn.

– Siden Busy er syncet med kalenderen får vi raskt oversikt over møter og tilgjengelig tid hos designerne våre. I tillegg får hver eneste designer full oversikt over sin uke. Det er langt mer effektivt.

Enkelt grensesnitt og gode funksjoner

Linn forteller at nye systemer kan være vanskelig å sette seg inn i, og at opplæring ofte blir en barriere. Dette opplevde hun imidlertid ikke med Busy.

– Vi syntes brukergrensesnittet var overraskende enkelt, noe som senket terskelen for å sette seg inn i systemet. Da var det heller ikke så komplisert å bytte, forteller hun.

Selv er Bakke mest begeistret for tidslinjen, ettersom den lar henne se arbeidsuka til hver enkelt ansatt. I tillegg liker hun den totale kapasitetsoversikten hun får i planleggeren.

Til andre som vurderer Busy, sier Bakke følgende:

– For det første er systemet enkelt å bruke, og sparer deg for tid. Det finnes så veldig mange systemer der ute, så ved å velge Busy kan en bidra til å støtte opp under norske startups, noe som føles viktig og bra. 

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.