Busy Blogg
– Det virker som Busy har forstått bransjen vår, og kommer fra en forståelse av hvordan prosessene fungerer 🧑‍🎨💻

July 4, 2022

– Det virker som Busy har forstått bransjen vår, og kommer fra en forståelse av hvordan prosessene fungerer 🧑‍🎨💻

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Tante Randi er et kreativt byrå, som integrerer analyse i den kreative prosessen. De kaller det «Slabberas», fordi de snakker med mennesker, og ikke bare til dem.

Byrået jobber blant annet med Utdanningsetaten, IMDI, Kirkens Bymisjon og Visma, og har vunnet 11 offentlige kontrakter de siste to årene. De var mestvinnende i årets utgave av Gulltaggen, da de vant flest gull, samt Årets Nyskapning og Best in Show 👏

Etter å ha vært gjennom flere systemer for ressurs- og prosjektstyring, tok reklamebyrået nylig et valg om å bytte til Busy.


– Vår største utfordring rundt prosjektstyringen har vært å få en totaloversikt over alle prosjektene i byrået, forteller kreativ leder Tore Woll – som har kalt opp byrået etter tanten sin, Randi.

Tante Randi.

– Vi har ganske komplekse prosesser, med prosjekter som kanskje strekker seg over et halvt år. Da er utfordringen å klare å fordele ressurser på en lang tidslinje. Dermed behøver vi en god oversikt over den totale kapasiteten i byrået, og det er her vi trenger Busy mest, sier han.


Woll forteller at byrået tidligere har brukt systemer som krever at alle må bidra inn i systemet, og at det ikke har fungert optimalt. Nå ser de frem til at time- og prosjektverktøyet skal være mindre brukeravhengig for å gi det totalbildet de ønsker seg.


– En stor pain for oss er å klare å se prosjektstyringen opp mot likviditet og økonomi. Busy løser kanskje ikke alt rundt økonomidelen for oss, men er mer intuitivt. Det var viktig for oss at prosjektlederne syntes systemet var greit å komme i gang med. Med Busy følte de at det var lett å forstå og bruke, uten at det mangler noen viktige funksjoner, sier han.


– Det virker som Busy har forstått bransjen vår, og kommer fra en forståelse av hvordan prosessene fungerer, avslutter Woll.


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.