Busy Blogg
Effektiviser tidsbruken med Busy + Unit4 đź•—

January 13, 2023

Effektiviser tidsbruken med Busy + Unit4 đź•—

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

‍

Det finnes mange systemer der ute som kan hjelpe deg å bruke tiden din bedre. Løsningene fungerer godt, men utfordringen er kanskje at ingen av dem kan gi deg alt du trenger. Du kan selvsagt bruke flere, men da oppstår det gjerne problemer når du skal overføre informasjon fra ett system til et annet – og tid «spart» blir til tid brukt. Løsningen? Si hei til Busy sin integrasjon til Unit4!

‍

Timeføring, raskere og enklere ✅

Busy går under kategorien timeføringsverktøy. Likevel skiller det seg fra mange lignende verktøy, ved måten du fører tiden på. I Busy planlegges gjerne timene fremover i tid – eller hentes fra kalenderen din, ved hjelp av en kalenderinterasjon. Med tiden lagt inn på forhånd består timeføringen kun av å justere små avvik, slik at du slipper å bruke tid på å loggføring i etterkant. Dersom du likevel har behov for å registrere timer bakover i tid, går dette unna på få sekunder med en enkel dra og slipp-funksjon. Snakk om effektivisering!

‍

Systemer som snakker sammen 🔄

At Busy er integrert med Unit4 betyr at timeføringssystemet henter kunder, produkter og prosjekter fra regnskapssystemet. Dette brukes i timeføringen, og ansatte trenger kun å forholde seg til Busy som timeføringssystem. Timene som føres danner igjen grunnlag for ordre, som kan tilpasses slik du ønsker  – før de kan eksporteres til fil og lastes opp i Unit4. I tillegg samarbeider timeføringen med planleggingen, og har en innebygget timebank. Spar verdifull tid med systemer som snakker sammen!

‍

‍

Slik aktiverer du integrasjonen đź–Ą

Hvis du allerede har en bruker i Busy og vil komme i gang med Unit4, er det enkelt å aktivere integrasjonen. Det gjør du ved å gå til «Innstillinger» og navigere til «Integrasjoner». Under «Koble til økonomisystem» velger du Unit4, og klikker deg videre. Fyll inn de påkrevde feltene og start timeføringen! ⏳

‍

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, sĂĄ kontakter vi deg for en rask intro.