Busy Blogg
Frokostseminar: Den mest tidsbesparende timen du noen gang kommer til å bruke? ⏰

November 10, 2021

Frokostseminar: Den mest tidsbesparende timen du noen gang kommer til å bruke? ⏰

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Tid er den viktigste ressursen vi har i hverdagen, men mange føler at de har for lite av den. Begrepet tidsklemma har blitt til som følge av at vi setter oss for mange gjøremål på for kort tid, og jo flere gjøremål som blir stående ugjort, jo større blir stresset. Fenomenet gjelder både for arbeidslivet og fritiden – og i overgangen mellom de to.

Du sitter i tidsklemma fordi du har for høye ambisjoner til hva du kan få til. Likevel kan det føles frustrerende å høre at du ikke prioriterer gjøremålene rett, for alle oppgavene er som regel høyst nødvendig. Nøkkelen til bedre tid er heller ikke å fjerne kritiske gjøremål fra lista, men å se etter løsninger som hjelper deg å effektivisere de oppgavene du har: Du må investere i å spare tid.

Busys misjon er til er å hjelpe deg å bruke tiden på det som er viktig. Det gjør vi ved å fjerne alle unødvendige steg fra de oppgavene du ikke ønsker å bruke tid på. Selskaper som JCP, Bas Kommunikasjon og Value Group har alle fått en enklere arbeidshverdag etter at de investerte i Busy. Ved hjelp av programvaren har de effektivisert sine prosesser for intern kontroll, og slik kan de bruke mer av sin tid på det som virkelig betyr noe.

Invester en time i frokostseminaret som gir deg verktøyene du trenger for å spare hundrevis av fremtidige timer!

Vi i Busy ønsker å dele alle tips og triks som finnes for å spare tid i hverdagen. Derfor arrangerer vi et frokostseminar torsdag 18. november på på Mesh Youngstorget. Her vil engasjerte foredragsholdere prate om nyttige verktøy for å effektivisere arbeidsprosesser, og dele av sine personlige erfaringer for å få til mer i løpet av døgnets 24 timer. Dessuten tilbys det frokost bestående av blant annet gresk yoghurt med hjemmelaget granola, søtbakst, frukt og nykvernet kaffe. Velkommen skal du være!

Meld deg på frokostseminaret her!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.