Busy Blogg
Hva kommer i Busy? 🤔

December 2, 2021

Hva kommer i Busy? 🤔

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Busy etter tilbakemeldinger fra brukere. Mange venter nå i spenning på sin egen oppdatering, men vi vet at det er enda flere brukere som vil ha stor glede av funksjonaliteten som nå er i utvikling. Så hva kommer egentlig i Busy fremover? 


Integrasjoner til ditt økonomisystem 💸

Det er få ting som er bedre enn en knirkefri fakturering, men det krever at timeføringen og økonomisystemet snakker sammen. Derfor jobber vi må med å integrere Busy med etterspurte økonomisystemer. I disse dager jobbes det blant annet med å utvikle en integrasjon med PowerOffice Go, og på nyåret kommer det en integrasjon med Xledger. Dessuten planlegger vi å utvide integrasjonen vår med Marathon ERP, slik at du snart kan sende timer fra Busy inn i Marathon. 


Så hva betyr det i praksis? Planlegg og registrer timer enkelt med Busy. Send timene til godkjenning om ønsket, og direkte videre til økonomisystemet via ordreintegrasjonen. Og du – vi slapp nylig en funksjon for automatisk overtidsberegning i Busy, så du vil få det korrekte lønnstillegget inn i lønnssystemet helt uten manuell håndtering. Lønnskjøring på 1-2-3!


PS: Vi kan ikke unngå å nevne at det i disse dager også planlegges å lansere en integrasjon til Deltek Workbook etter nyttår! Dette er en stor nyhet for alle byråer som ønsker å kombinere superenkel planlegging og timeføring med et omfattende prosjektstyringsverktøy – uten ekstra arbeid ✔️


Tilgjengelig nå: Din egen integrasjon med API og Zapier 🖥

Apropos integrasjoner - det stopper ikke der! Allerede nå kan du lage din helt egen integrasjon med Busy ved hjelp av vårt splitter nye API. Men også for de som ikke har kompetanse til å gjøre dette har vi en stor nyhet, nemlig en integrasjon til Zapier! Med Zapier kan du automatisere handlinger helt uten kode. Du kan for eksempel integrere Busy med monday.com, Calendly, Asana og HubSpot. Mulighetene er mange, og du kan lese mer om det på Zapier sine hjemmesider.


Tilbudsmodul i Busy 🤩

Mange vil nok ha stor glede av å høre at vi er i gang med å utvikle en tilbudsmodul i Busy! Kombinert med videreutvikling av kostnader og budsjetter satser vi med dette på å bli det ultimate verktøy for timeselgende bedrifter. Med modulen skal du kunne sende kunden tilbud med kostnader og timer som ferdige ordrelinjer. Basert på disse tallene settes prosjektbudsjettet automatisk opp i Busy, og etter hvert som du registrerer timer på prosjektet kan du sammenligne faktiske timer opp mot budsjett. Med integrasjonen til økonomisystemet kan du dessuten sende de ferdige ordrene direkte til fakturering. Snakk om sømløst!


Forenklinger i planleggeren 🗓

Vi har alltid stort fokus på videreutvikling av planleggeren i Busy, og tiden fremover blir selvfølgelig intet unntak. Vi har allerede lansert funksjoner som sletting og endring, men videre kommer vi til å jobbe med å gjøre justeringer og flytting av timer i planleggeren enda enklere. Helt spesifikt skal dette kunne utføres med enkel dra og slipp-funksjonalitet, slik du allerede er vant med fra tidslinjen. Spar tid med planlegging i Busy!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.