Busy Blogg
Hva var nytt i desember? 🎉

January 1, 2021

Hva var nytt i desember? 🎉

Publisert av:
Even Dalen

Godt nytt år 🎉 Her kommer en oppdatering fra desember, der vi hadde fullt fokus på ny funksjonalitet. Noen høydepunkter er; oppgradert godkjenning med eget menypunkt, ordre tilgjengelig for alle og registrering av kostnader. 🤩


Ny godkjenning for ferie og fravær

Ofte er det ønskelig å godkjenne tid frem i tid. Dette gjelder spesielt for ferie og fravær, der man må ha full oversikt over tidligere sykefravær, feriedager, antall egenmeldinger o.l. Derfor har vi nå lansert en egen godkjenning for ferie og fravær.


Trykk på «Se ferie og fravær» for å navigere til godkjenningen. Der kan du velge en rad i tabellen over arbeidstyper å godkjenne. Arbeidstypene som dukker opp vil være de som er koblet til timebank-typen «Ferie», «Sykefravær» eller «Annet fravær».


Merk også at godkjenningen er flyttet til et eget menypunkt, som betyr at alle typer godkjenning er blitt lettere tilgjengelig.


Ordre er nå tilgjengelig for alle!

Endelig er ordre tilgjengelig for alle brukere med kundetid- eller pro-planen. Du finner ordrefunksjonaliteten ved å trykke på menypunktet «Ordre». Ordre er perfekt for å holde styr på hvilke timer som er fakturert til kunden og ikke.

Bruker du koblingen med 24SevenOffice kan du velge at ordren skal opprettes direkte i 24SevenOffice. Her har vi også lagt til rette for andre økonomisystemer, så snart lanserer vi kanskje en integrasjon med ditt økonomisystem 🙌

Les mer om ordre i vår support-artikkel.


Registrer kostnader på farten

I et prosjekt må man ofte fakturere kunden mer enn bare timene man jobber, f.eks materialkostnader for håndverksarbeid, reisekostnader e.l. Nå støtter Busy å føre kostnader på prosjekter gjennom både mobilapp og nettleser 🙌


Med koblingen til 24SevenOffice kan man koble produktene direkte, og føre kostnader på disse produktene fra Busy. Trykk «Add a cost» når du fører tid i appen for å opprette en ny kostnad.


Videre kan kostnadene også godkjennes i Busy; da vil de automatisk bli overført til 24SevenOffice og vil være klare for fakturering.

Les mer om kostnader i vår artikkel om kostnader.


Videre fokus på planlegging

Forrige måned presenterte vi den nye kapasitetsoversikten. Der får du full kontroll over hvor mye tid som er ført, og kan se hva som er planlagt fremover. Nytt denne måneden er at du nå kan planlegge per prosjekt! Ekspander radene for å se hvem som har planlagt tid på prosjektet.


Nå jobber vi med at man kan føre tid direkte i planleggeren, så da er det bare å glede seg 🥳

PS: Du finner planleggeren ved å bytte visning oppe til venstre på tidslinjen.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.