Busy Blogg
Ny integrasjon: Bruk Busy med prosjekter og kunder fra Marathon ⏱

June 18, 2021

Ny integrasjon: Bruk Busy med prosjekter og kunder fra Marathon ⏱

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Marathon er et forretningssystem med funksjoner for å håndtere det meste innenfor økonomi, prosjekt og media. Systemet spesialiserer seg blant annet på reklame-, PR-, web-, og mediebyråer. Busy satser på slike bedrifter, og vi vil strekke oss langt for å utvikle funksjonalitet tilpasset den kreative bransjen – denne gangen en integrasjon med Marathon. Nå kan du endelig få alle fordelene med det omfattende ERP-systemet, samtidig som du kan planlegge og registrere timer enda enklere i Busy 🎉

Hvordan fungerer det?

Du som benytter Marathon har gjerne etablert en liste med prosjekter og kunder i programvaren som du trenger for å føre timer i Busy. Disse skal du selvfølgelig ikke trenge å legge inn manuelt. Ved hjelp av integrasjonen kan nå administratorer hente prosjekter med prosjektnummer, navn og kundeliste fra Marathon direkte inn i timeføringssystemet – og informasjonen holder seg kontinuerlig oppdatert.

Hvorfor Marathon + Busy?

Planlegging og timeføring i ett

En av fordelene med Busy er at du kan trafikkere tid raskt i vår planlegger. Timeføringen består helt enkelt av å justere avvikene i etterkant, noe som går lekende lett med den visuelle visningen og «dra og slipp»-funksjonaliteten. 


Se prosjektbudsjetter i sanntid

Busy gir deg omfattende prosjektrapporter basert på timene som er lagt inn. Her kan du se trafikkerte og registrerte timer opp mot budsjett, og får i tillegg oversikt over alle essensielle nøkkeltall – et perfekt verktøy for å øke lønnsomheten i prosjektene.


Full kontroll på arbeidsdagen

Når arbeidsdagen er full av ulike hendelser kan det være utfordrende å vite hva man skal gjøre til enhver tid, men ikke når Busys kalendervisning gir en enkel og fullstendig oversikt. I tillegg får ledere kontroll på hva sine ansatte gjør til enhver tid og når de er tilgjengelig og ikke.

Slå enkelt gjør du det

  1. Aktiverer integrasjon i innstillingene ved å klikke «Koble til Marathon». Fyll inn feltene med lenke til API, selskaps-ID og API-passord.
  2. Legger inn ansattkoder fra Marathon for at prosjektledere automatisk skal få denne statusen i Busy. 
  3. Koble prosjektene til arbeidstyper og juster eventuelle prosjektinnstillinger.
  4. Prosjektene fra Marathon oppdateres automatisk en gang i timen, men du kan også gjøre det manuelt ved å klikke på «Hent prosjekter og kunder».
  5. Klart for planlegging og timeføring!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …