Busy Blogg
Ny integrasjon: Bruk Busy med prosjekter og kunder fra Marathon ⏱

June 18, 2021

Ny integrasjon: Bruk Busy med prosjekter og kunder fra Marathon ⏱

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Marathon er et forretningssystem med funksjoner for å håndtere det meste innenfor økonomi, prosjekt og media. Systemet spesialiserer seg blant annet på reklame-, PR-, web-, og mediebyråer. Busy satser på slike bedrifter, og vi vil strekke oss langt for å utvikle funksjonalitet tilpasset den kreative bransjen – denne gangen en integrasjon med Marathon. Nå kan du endelig få alle fordelene med det omfattende ERP-systemet, samtidig som du kan planlegge og registrere timer enda enklere i Busy 🎉

Hvordan fungerer det?

Du som benytter Marathon har gjerne etablert en liste med prosjekter og kunder i programvaren som du trenger for å føre timer i Busy. Disse skal du selvfølgelig ikke trenge å legge inn manuelt. Ved hjelp av integrasjonen kan nå administratorer hente prosjekter med prosjektnummer, navn og kundeliste fra Marathon direkte inn i timeføringssystemet – og informasjonen holder seg kontinuerlig oppdatert.

Hvorfor Marathon + Busy?

Planlegging og timeføring i ett

En av fordelene med Busy er at du kan trafikkere tid raskt i vår planlegger. Timeføringen består helt enkelt av å justere avvikene i etterkant, noe som går lekende lett med den visuelle visningen og «dra og slipp»-funksjonaliteten. 


Se prosjektbudsjetter i sanntid

Busy gir deg omfattende prosjektrapporter basert på timene som er lagt inn. Her kan du se trafikkerte og registrerte timer opp mot budsjett, og får i tillegg oversikt over alle essensielle nøkkeltall – et perfekt verktøy for å øke lønnsomheten i prosjektene.


Full kontroll på arbeidsdagen

Når arbeidsdagen er full av ulike hendelser kan det være utfordrende å vite hva man skal gjøre til enhver tid, men ikke når Busys kalendervisning gir en enkel og fullstendig oversikt. I tillegg får ledere kontroll på hva sine ansatte gjør til enhver tid og når de er tilgjengelig og ikke.

Slå enkelt gjør du det

  1. Aktiverer integrasjon i innstillingene ved å klikke «Koble til Marathon». Fyll inn feltene med lenke til API, selskaps-ID og API-passord.
  2. Legger inn ansattkoder fra Marathon for at prosjektledere automatisk skal få denne statusen i Busy. 
  3. Koble prosjektene til arbeidstyper og juster eventuelle prosjektinnstillinger.
  4. Prosjektene fra Marathon oppdateres automatisk en gang i timen, men du kan også gjøre det manuelt ved å klikke på «Hent prosjekter og kunder».
  5. Klart for planlegging og timeføring!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.