Busy Blogg
Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

January 17, 2022

Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Hei, prosjektleder! 👋

For deg er gjerne trafikkering av tid, også kjent som ressursplanlegging, en viktig – og tidkrevende – del av arbeidet. Pleier du å planlegge i Excel eller et annet system preget av tungt og manuelt arbeid? Mangler du god oversikt over ansattes tid og kapasitet? Må du ofte mase for å få ansatte til å føre timer?


Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av disse kildene til frustrasjon har vi gode nyheter til deg! Busy er et superenkelt verktøy som tillater dere planlegge og registrere timer i ett og samme system. Det gjør at du kan trafikkere tid helt uten stress, og med tiden lagt inn på forhånd blir timeføringen en naturlig del av hverdagen til de ansatte. I tillegg kan du følge med på prosjektbudsjetter i sanntid, godkjenne prosjekttimer og mye mer!

Her kan du lese om noen av fordelene du som prosjektleder kan få i Busy ⬇️


Trafikker tid med kapasitetsoversikt 🗓

Busy har en helt egen planlegger integrert i timeføringssystemet – perfekt for å trafikkere tid på prosjekter. Du får full oversikt over prosjektmedlemmenes kapasitet, markert med farger og timeantall. Å booke ledig tid er gjort med få klikk: Marker ønsket person og dag og legg inn eventuelle detaljer, eller klikk på «Ny serie». Og du – ved enda større behov for kapasitetsoversikt har Busy sine helt egne kapasitetsrapporter, basert på planlagt og loggført tid!

Timeføringen gjort på forhånd ✔

Med arbeidstiden lagt inn i applikasjonen på forhånd er en stor del av timeføringen allerede gjort. For å registrere timer trenger ansatte kun å justere avvik på tidslinjen sin, noe som gjøres enkelt med «dra og slipp»-funksjonalitet. Våre kunder forteller at ansatte fører timer mer regelmessig med Busy – det kan for eksempel gjøres på mens den ansatte sjekker detaljer for neste møte!

Sømløst integrert med dine systemer 🖥

Prosesser mellom Busy og dine systemer skal gå sømløst, om det så er kalenderen eller økonomisystemet ditt. Fordi Busy er integrert med både Google og Outlook Calendar vil hendelser fra kalenderen dukker opp i Busy automatisk – og dermed inkluderes kalenderen når du skal trafikkere tid. Dessuten er timeverktøyet integrert med flere økonomisystemer, deriblant 24SevenOffice, Marathon ERP, PowerOffice, Xledger, Tripletex og Visma eAccounting. Flere integrasjoner kommer fortløpende, og i mellomtiden kan dere lage den integrasjonen dere selv ønsker ved hjelp av Zapier eller vårt åpne API.

Se prosjektbudsjetter i sanntid 📈

I Busy får dere mulighet til å legge inn prosjektpriser og budsjetter, og i prosjektrapporten får du se budsjettene i sanntid opp mot trafikkerte og registrere timer. I tillegg får du en brukervennlig oversikt over total tid per prosjekt eller per ansatt, fakturerbar tid, arbeidsdager og arbeidsfordeling mellom prosjektmedlemmene. Få full kontroll på timebudsjettene og øk lønnsomheten i prosjektene med Busys rapporter!

Godkjenn prosjekttimer ⏱

Det er kjedelig å sitte med feil faktureringsgrunnlag. Derfor kan du velge å sikre korrekt grunnlag ved å godkjenne prosjekttimer med Busys godkjenningsfunksjonalitet. For 24SevenOffice-brukere er det dessuten mulig å skru på daglig auto-godkjenning, slik at du slipper å gjøre den jobben selv.


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.