Busy Blogg
Hei, prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

January 17, 2022

Hei, prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Hei, prosjektleder! 👋 Vi vet at trafikkering av tid, også kjent som ressursplanlegging, er en viktig – og tidkrevende – del av arbeidet ditt. Pleier du å planlegge i Excel eller et annet system preget av tungt og manuelt arbeid? Mangler du god oversikt over ansattes tid og kapasitet? Må du i tillegg mase for å få ansatte til å føre timer?


Hvis du kjenner deg igjen har vi gode nyheter til deg! Busy er et bransjeverktøy for kreative byråer som tillater dere å planlegge og registrere timer i ett ukomplisert system. Det gjør at du som prosjektleder kan trafikkere tid enda raskere, og med tiden lagt inn på forhånd blir timeføringen en naturlig del av hverdagen til de ansatte. I tillegg kan dere følge med på prosjektbudsjetter i sanntid, godkjenne prosjekttimer, opprette ordre og mye mer!


Trafikker tid med kapasitetsoversikt 🗓

Busy har en helt egen planlegger integrert i timeføringssystemet – perfekt for å planlegge tid på prosjekter. Her får du full kalenderoversikt med farger og timeantall som illustrerer kapasitet. Å booke ledig tid er unnagjort med få klikk: Marker ønsket person og dag, dra musepekeren dit du ønsker og slipp opp. Og du – ved større behov for kapasitetsoversikt får du helt egne kapasitetsrapporter, basert på både planlagt og loggført tid!

Timeføringen gjort på forhånd ✔

Med arbeidstiden lagt inn i systemet på forhånd, er en stor del av timeføringen allerede gjort. For å registrere timer trenger ansatte kun å justere avvik på tidslinjen sin, noe som gjøres enkelt med «dra og slipp»-funksjonalitet. Våre kunder forteller at ansatte fører timer mer regelmessig med Busy – det kan for eksempel gjøres på mens den ansatte sjekker detaljer for neste møte!

Sømløst integrert med kalender og fakturering 🖥

Prosesser mellom dine systemer bør gå sømløst, om det så er timeføringen, kalenderen eller økonomisystemet ditt. Ettersom Busy er integrert med både Google og Outlook Calendar, vil hendelser fra kalenderen dukke automatisk opp i systemet, slik at planlegging og timeføring kan ta utgangspunkt i den. Dessuten kan ordre fra Busy sendes til flere populære økonomisystemer, deriblant Marathon ERP, PowerOffice Go, Xledger, Tripletex, Visma eAccounting og Unit4 – ellers kan du som er litt «tech savvy» uvikle din egen integrasjon ved hjelp av Zapier eller vårt åpne API.

Se prosjektbudsjetter i sanntid 📈

Busy tar høyde for dine prosjektpriser og budsjetter, og i prosjektrapporten kan du se lønnsomheten sanntid, målt opp mot trafikkerte og loggførte timer. Du også oversikt over prosjektets registrert og fakturerbar tid, effektiv timepris og arbeidsfordeling mellom prosjektmedlemmene. I tillegg genererer Busy rapporter for planlagt ferie og fravær og tilgjengelig kapasitet i tiden fremover. Få full kontroll på timebudsjettene, øk lønnsomheten i prosjektene og planlegg bedre med Busys rapporter!

Godkjenn prosjekttimer og opprett ordre ⏱

Det er kjedelig å sitte med feil faktureringsgrunnlag, særlig for deg som holder i prosjektene. Derfor kan du bruke Busys godkjenningsfunksjonalitet for å alltid sikre korrekt grunnlag før en ordre opprettes. For 24SevenOffice-brukere er det dessuten mulig å skru på daglig auto-godkjenning, slik at du slipper å gjøre den jobben selv. Med timene godkjente er de videre klare for ordre, der du får frihet til å tilpasse ordrelinjene akkurat slik du ønsker!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.