Busy Blogg
Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

June 11, 2021

Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

For prosjektledere er trafikkering av tid en viktig del av arbeidsuken. Mange planlegger i Excel eller andre tungvinte programmer, og det å registrere tiden i timeføringssystemet er ofte en jobb i seg selv.


I Busy går arbeidet sømløst. Med planlegging og timeføring i ett går trafikkeringen unna på få klikk, og faktureringsgrunnlaget beregner seg selv. Med mulighet for budsjettering og prosjektrapporter har du alt du trenger til å øke lønnsomheten i dine prosjekter.


Trafikker tid og registrer timer i samme system

Busy har en helt egen planlegger integrert i systemet – perfekt for å trafikkere tid på ditt prosjekt. Legg inn arbeidstid ved å ekspandere linjen, navigere til ditt prosjekt og klikke og dra for å lage en oppføring.

Med arbeidstiden lagt inn i applikasjonen på forhånd er en stor del av timeføringen allerede gjort. De ansatte trenger kun å registrere eventuelle avvik, noe som kan gjøres enkelt med «dra og slipp»-funksjonaliteten.

Se prosjektbudsjetter i sanntid

I Busy har du muligheten til å legge inn prosjektpriser og -budsjetter, og i prosjektrapporten får du se budsjettene i sanntid opp mot trafikkerte og registrere timer. I tillegg får du en brukervennlig oversikt over total tid, fakturerbar tid, arbeidsdager og arbeidsfordelingen mellom prosjektmedlemmene. Få full kontroll på timebudsjettene og øk lønnsomheten i prosjektene med Busys rapporter!

Godkjenn prosjekttimer

Det er kjedelig å sitte med feil faktureringsgrunnlag, og derfor er det viktig å sikre at det er korrekt. Når arbeidet er gjennomført kan prosjekttimene sendes til godkjenning med Busys godkjenningsfunksjonalitet. Dette er helt valgfritt, og for de som benytter 24SevenOffice og ønsker faktureringsgrunnlaget inn dit er det mulig å skru på auto-godkjenning en gang daglig.


Full kontroll på arbeidsdagen

I Busy får prosjektledere full kontroll over prosjektmedlemmene. På tidslinjen kan du se kalender for hvert enkelt prosjektmedlem, og i planleggeren får du oversikt over når de har ledig kapasitet. Dessuten vet de ansatte hva som står på agendaen og hvor de skal være til enhver tid med den visuelle kalendervisningen på tidslinjen.


Ønsker du å teste ut funksjonalitetene? Prøv vårt demomiljø her!

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …