Busy Blogg
Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

January 17, 2022

Hei prosjektleder! 👋 Så enkelt kan du trafikkere og registrere tid 🗓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Hei prosjektleder! 👋 For deg er sannsynligvis trafikkering av tid, for noen bedre kjent som ressursplanlegging, en viktig del av arbeidet. Du planlegger kanskje i Excel eller et annet system preget av tungt og manuelt arbeid? Mangler du god oversikt over ansattes tid og kapasitet? Tar du deg selv i å ofte mase for å få ansatte til å føre timer?


Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av disse kildene til frustrasjon har vi gode nyheter! Busy er et verktøy som lar dere trafikkere og registrere timer i et enkelt og oversiktlig system. Det gjør at du kan trafikkere tid helt uten stress, og for de ansatte blir timeføringen en naturlig del av hverdagen. I tillegg kan du følge med på prosjektbudsjetter i sanntid, godkjenne prosjekttimer og mye mer! Her er noen av fordelene du som prosjektleder kan få i Busy ⬇️


Trafikker tid med kapasitetsoversikt 🗓

Busy har en helt egen planlegger integrert i timeføringssystemet – perfekt for å trafikkere tid på prosjekter. Du får full oversikt over prosjektmedlemmenes kapasitet, markert med farger og timeantall. Å booke ledig tid er gjort med få klikk: Marker ønsket person og dag, legg inn prosjekt, klokkeslett og eventuelle detaljer, og slik vil oppføringene dukke opp på den ansattes tidslinje.

Timeføringen gjort på forhånd ✔

Med arbeidstiden lagt inn i applikasjonen på forhånd er en stor del av timeføringen allerede gjort. For å registrere timer trenger ansatte kun å justere avvik på tidslinjen sin, noe som gjøres enkelt med «dra og slipp»-funksjonalitet. Våre kunder forteller at ansatte fører timer mer regelmessig med Busy – det kan for eksempel gjøres på mens den ansatte sjekker detaljer for neste møte!

Sømløst integrert med dine systemer 🖥

Prosesser mellom Busy og dine systemer skal gå sømløst, om det så er kalenderen eller økonomisystemet ditt. Busy har integrasjon til både Google og Outlook Calendar. Det gjør at hendelser fra kalenderen dukker opp på tidslinjen automatisk – og dermed tas det også med i beregningen av tilgjengelig tid når du trafikkerer i planleggeren. Dessuten er Busy integrert med flere økonomisystemer, deriblant 24SevenOffice, Marathon ERP, PowerOffice og Xledger. Flere integrasjoner kommer fortløpende, og i mellomtiden kan dere lage den integrasjonen dere selv ønsker ved hjelp av Zapier eller vårt åpne API.

Se prosjektbudsjetter i sanntid 📈

I Busy får dere mulighet til å legge inn prosjektpriser og -budsjetter, og i prosjektrapporten får du se budsjettene i sanntid opp mot trafikkerte og registrere timer. I tillegg får du en brukervennlig oversikt over total tid, fakturerbar tid, arbeidsdager og arbeidsfordeling mellom prosjektmedlemmene. Få full kontroll på timebudsjettene og øk lønnsomheten i prosjektene med Busys rapporter!

Godkjenn prosjekttimer ⏱

Det er kjedelig å sitte med feil faktureringsgrunnlag. Derfor kan du velge å sikre korrekt grunnlag ved å godkjenne prosjekttimer med Busys godkjenningsfunksjonalitet. For de som benytter 24SevenOffice og ønsker faktureringsgrunnlaget inn dit er det også mulig å skru på daglig auto-godkjenning, slik at du slipper å gjøre jobben selv.


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.