Busy Blogg
Uhørt sparer tid på timeføring ⏱ – integrert med Tripletex 🔄

December 2, 2022

Uhørt sparer tid på timeføring ⏱ – integrert med Tripletex 🔄

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Uhørt er et postproduksjonsselskap for film og TV som jobber med mange av de mest kjente selskapene i landet – og er «den ukjente tredjepart» i mye av det som vises av norske filmer, serier og reklame.

– Vi har mange av de samme kundene som Busy, altså reklamebyråer og produksjonsselskaper, forteller daglig leder William Schaad.

– Og på lik linje med de, er menneskers arbeidstid noe av det mest vesentlige vi i Uhørt trenger å ha kontroll på, legger han til.

Det var med denne bakgrunnen at Schaad tok kontakt med Busy tidligere i høst. Han ønsket seg et verktøy som kunne hjelpe selskapet å få bedre kontroll på timebudsjetter, arbeidsoppgaver og prosjekter, samt på den ineffektive tidsbruken i løpet av en arbeidsuke.

– Det siste kreative mennesker tenker på er papirarbeid. Derfor trengte vi et ekstremt enkelt og intuitivt system, som gjør at det ikke er noe tidkrevende å føre timer, sier han.

– Vi likte også integrasjonen med regnskapssystemet, Tripletex. Den gjør at vi kan starte arbeidet med å sette opp prosjektet der, også blir det automatisk ført over i Busy. Så fort prosjektet er ferdigstilt, får vi sendt ferdige ordre tilbake inn i Tripletex. Det bidrar til masse tidsbesparelse for både regnskapsavdelingen og prosjektlederne.

Schaad forteller dessuten at de har spart tid på opplæring av ansatte:

– Det er ikke et komplisert system å sette seg inn i, så de fleste har plukket det opp helt på egenhånd. Vi har også sett at det er mye hyppigere timerapportering nå enn tidligere.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.