tilgjengelig nå

Busy + 24SevenOffice

Bruk 24SevenOffice som vanlig, men med Busy som timeføringsmodul. Logg timer enkelt og effektivt i Busy sitt brukervennlige grensesnitt. Godkjenn tiden i Busy og fakturer direkte fra 24SevenOffice.

Prøv Busy gratis

Busy

Timeføring

Enkel og effektiv timeføring i et grensesnitt som ligner en kalender. Mange har brukt en kalender før, noe som gjør implementering og opplæring enkelt.

Planlegging

Planlegg og organiser tid, ferie og fravær for deg selv eller for andre. Se flere ansatte samtidig i totaloversikten og få innsikt i hvem som har ledig kapasitet.


Timebank

Automatisk beregning av timedata gir ansatte og ledere oversikt over kapasitet, timesaldo/fleksisaldo, feriesaldo, sykefravær, overtid og mer. Bygget på norske helligdager og tilpasses ansattes arbeidsforhold.

Rapporter

Rapportene gir innsikt i hvordan tiden brukes. Alle hendelser kobles til et prosjekt og en arbeidstype med mulighet for å justere hvor stor del av tiden som er fakturerbar.

Kalenderintegrasjon

Busy integreres mot Google Calendar og Office 365. Gjennom integrasjonen kan du sende og motta invitasjoner i kalenderen du allerede bruker, med automatisk synkronisering og loggføring av tiden i Busy.

Kraftig økonomisystem

Koblingen med ERP-systemet 24SevenOffice gjør det mulig å overføre godkjente timer fra Busy til 24SevenOffice. Tiden kan så faktureres direkte til kunden fra økonomisystemet.

Prosjekter, arbeidstyper og brukere overføres automatisk fra 24SevenOffice, noe som gjør det enkelt å komme igang.

Arbeidsflyten

 1. Logg inn
  Ledere og ansatte logger enkelt inn i Busy med sin egen 24SevenOffice bruker.
 2. Synkroniser
  Prosjekter, arbeidstyper og brukere koblet til din 24SevenOffice-klient synkroniseres automatisk mellom systemene.
 3. Før timer
  Ansatte fører timer på aktive prosjekter og arbeidstyper i Busy sitt brukervennlige grensesnitt.
 4. Godkjenn
  Leder godkjenner og klargjør timene i Busy sitt grensesnitt for timegodkjenning.
 5. Fakturer
  Valgte timer overføres til 24SevenOffice hvor de er klare til fakturering på prosjektsiden.

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.
Vi har benyttet Busy i over ett år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!
- Camilla Hovind, JCP Nordic
“Som leder er jeg opptatt av å få en rask og enkel oversikt over timeføringen i selskapet. Det gjør jeg gjennom Busy. Jeg vil på det sterkeste anbefale Busy til andre selskaper i SMB-markedet som har bruk for et enkelt og effektivt timeføringssystem.”
- Javed M Saeed, Millor AS
“Timeføring har alltid vært den kjedeligste delen av arbeidsdagen, men jeg må innrømme at Busy har knekt koden. Oversiktlighet kombinert med enkle dra og slipp funksjoner gjør dette verktøyet til et must-have på kontoret.”
- Thomas Prestgaard, Panogram AS

Bli kontaktet for en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.