Har du lite tid til overs i hverdagen?

Det er du ikke alene om. Tidsklemma kan være frustrerende og vanskelig å komme seg ut av, men heldigvis finnes det måter å effektivisere de oppgavene du har.

Invester en time i frokostseminaret som gir deg verktøyene du trenger for å spare hundrevis av fremtidige timer.

Dette er et fysisk seminar for alle som ønsker å bruke tiden sin bedre og skape gode resultater, uavhengig av du har lederansvar eller ei!

Om foredragsholderne

  • Martin Vikesland. Vikesland er CEO i regnskaps- og rådgivningsaktøren Value Group, og tidligere CEO i teknologi- og designbyrået Netlife (2006-2018). Han vil dele av sine erfaringer med å få mest mulig ut av tiden i en kreativ bransje hvor alt avhenger av menneskene.
  • Tobias Wulvik. Som co-founder, designer og utvikler i Umble er Wulvik ekspert på hvordan interaktive løsninger kan effektivisere både små og store oppgaver, og denne kunnskapen kommer han til å dele av i sitt foredrag. Dette er særlig nyttig for de som er litt ekstra interessert i hvordan Busys API kan bidra til å spare tid i hverdagen!
  • Bente Kvam Kristoffersen. Kristoffersen er daglig leder i det anerkjente kommunikasjonsbyrået Trigger Oslo, og har lang erfaring fra bransjen. Hvordan kan man legge til rette for effektive kreative prosesser, og hvordan mestre stadig skiftende prioriteringer som daglig leder i et travelt byrå? Dette er to av spørsmålene du kan få svar på i en «fireside chat» med byrålederen.

Tid og sted

Tid: 18. november 2021 fra 08:30 til 10:00.

Sted: Mesh Youngstorget (Atrium) i Møllergata 6, 0179 Oslo.

Gratis inngang, kun 100 plasser.

Har du ikke anledning til å delta? Et opptak av foredragene vil bli sendt til de påmeldte etter seminaret. Dersom du ønsker å få tilsendt dette kan du melde deg på i skjemaet under og skrive i meldingsfeltet at du kun ønsker videoopptaket.

Agenda

08:30-09:00: Mingling og frokost

09:00-10:00: Foredrag

Hvorfor skal du melde deg på?

  • Få de beste tipsene for å effektivisere arbeidshverdagen av engasjerte foredragsholdere med bred bransjeerfaring – slik at du kan bruke mer tid på det som er viktig for deg.
  • Du får gratis frokost bestående av blant annet gresk yoghurt med hjemmelaget glutenfri granola og syltetøy, søtbakst, frukt og nykvernet kaffe.
  • Benytt anledningen til å utvide nettverket ditt og mingle med bransjekolleger og potensielle kunder/leverandører.
  • Feire gjenåpningen av samfunnet med å endelig delta på et fysisk seminar uten restriksjoner!

Meld deg på frokostseminaret

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …