Kalender

Busy integreres mot Office 365 og Google Calendar. Gjennom integrasjonen kan du sende og motta invitasjoner i kalenderen du allerede bruker, med automatisk synkronisering og registrering av tiden i Busy.

Prøv Busy gratis

Integrert med kalenderen

Bruk kalenderen for å forenkle din timeføring. Koblingen med Office 365 og Google Calendar gjør det mulig å sende og motta invitasjoner i kalenderen du allerede bruker. Hendelser synkroniseres og loggføres automatisk med prosjekt og arbeidstype i Busy.

Arbeidsflyten

 1. Koble til
  Koble din Google eller Office 365 konto til Busy.
 2. Synkroniser
  Busy vil automatisk synkronisere dine kalenderhendelser og koble til prosjekt og arbeidstype basert på innholdet i hendelsen.
 3. Juster
  Gjør eventuelle justeringer på synkroniserte hendelser og verifiser at timegrunnlaget er korrekt. Når hendelsen har passert vil Busy koble seg av den originale kalenderhendelsen og ditt timegrunnlag blir fastsatt.
 • Eksempel:
  Dersom du har et møte med en kunde oppført i kalenderen din, hvor tittelen på møtet er «Befaring hos Hansen AS vedr. byggeprosjekt» vil Busy analysere tittelen og se om det ligner eksisterende prosjekter og arbeidstyper.

  Hvis du i Busy har et prosjekt med navn «Hansen AS» og en arbeidstype med navnet «Befaring» vil Busy automatisk gjøre koblingen og på den måten føre timene for deg.

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.
Vi har benyttet Busy i over ett år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!
- Camilla Hovind, JCP Nordic
“Som leder er jeg opptatt av å få en rask og enkel oversikt over timeføringen i selskapet. Det gjør jeg gjennom Busy. Jeg vil på det sterkeste anbefale Busy til andre selskaper i SMB-markedet som har bruk for et enkelt og effektivt timeføringssystem.”
- Javed M Saeed, Millor AS
“Timeføring har alltid vært den kjedeligste delen av arbeidsdagen, men jeg må innrømme at Busy har knekt koden. Oversiktlighet kombinert med enkle dra og slipp funksjoner gjør dette verktøyet til et must-have på kontoret.”
- Thomas Prestgaard, Panogram AS

Bli kontaktet for en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.