Utfordringen

Å vite hvor ansatte skal være, når de skal være der og samtidig få inn timene fra arbeidet de har gjennomført er ofte en utfordring.

Mange selskaper gjør planlegging og ressursallokering i Excel, kalenderen, eller benytter et eget planleggingsverktøy. I tillegg fører mange også timer i et eget timeføringssystem.

Hvorfor kan ikke planlegging og ressursallokeringen være en del av timeføringen?

Løsningen

Busy tilbyr en timeføring med integrert planlegging og ressursallokering. Planlegg og organiser tid, ferie og fravær for deg selv eller for andre. Se flere ansatte samtidig i totaloversikten og få innsikt i hvem som har ledig kapasitet.

Se her for automatisk beregning av overtid.

Hva støtter planlegging?

 • Planlegg over lengre perioder
  Tid planlegges og føres enkelt over lengre perioder i Busy sin totaloversikt. Organisering av tid, ferie og fravær gjøres direkte i det visuelle grensesnittet.
 • Se og planlegg for flere ansatte samtidig
  Ledere og administratorer vil enkelt kunne filtrere ut personer, se hvem som har ledig kapasitet og gjøre endringer for ansatte i totaloversikten.
 • Prosjektplanlegging
  Tid kan planlegges og delegeres ved å trykke på en av rutene i totaloversikten. Perfekt for deg som er prosjektleder med behov for å planlegge prosjekter basert på de ansattes kapasitet.
 • Timeføring
  ‍‍
  Funksjonalitet tilknyttet timeføring fungerer på samme måte som i ukeoversikten. Les mer her.

Vil du vite mer?

Book en demo med en av våre produktspesialister.

Book demo

For små og store bedrifter

Bli kontaktet for en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Tordenskiolds Gate 2, 0160 Oslo
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.