Ferie og fravær

Planlegg og organiser tid, ferie og fravær for deg selv eller for andre. Se flere ansatte samtidig i totaloversikten og få innsikt i hvem som har ledig kapasitet.

Prøv Busy gratis

Utfordringen

Å vite hvor ansatte skal være, når de skal være der og samtidig få inn timene fra arbeidet de har gjennomført er ofte en utfordring.

Mange selskaper gjør planlegging og ressursallokering i Excel, kalenderen, eller benytter et eget planleggingsverktøy. I tillegg fører mange også timer i et eget timeføringssystem.

Hvorfor kan ikke planlegging og ressursallokeringen være en del av timeføringen?

Løsningen

Busy tilbyr en timeføring med integrert planlegging og ressursallokering. Planlegg og organiser tid, ferie og fravær for deg selv eller for andre. Se flere ansatte samtidig i totaloversikten og få innsikt i hvem som har ledig kapasitet.

Se her for automatisk beregning av overtid.

Hva støtter planlegging?

 • Planlegg over lengre perioder
  Tid planlegges og føres enkelt over lengre perioder i Busy sin totaloversikt. Organisering av tid, ferie og fravær gjøres direkte i det visuelle grensesnittet.
 • Se og planlegg for flere ansatte samtidig
  Ledere og administratorer vil enkelt kunne filtrere ut personer, se hvem som har ledig kapasitet og gjøre endringer for ansatte i totaloversikten.
 • Prosjektplanlegging
  Tid kan planlegges og delegeres ved å trykke på en av rutene i totaloversikten. Perfekt for deg som er prosjektleder med behov for å planlegge prosjekter basert på de ansattes kapasitet.
 • Timeføring
  ‍‍
  Funksjonalitet tilknyttet timeføring fungerer på samme måte som i ukeoversikten. Les mer her.

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.
Vi har benyttet Busy i over ett år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!
- Camilla Hovind, JCP Nordic
“Som leder er jeg opptatt av å få en rask og enkel oversikt over timeføringen i selskapet. Det gjør jeg gjennom Busy. Jeg vil på det sterkeste anbefale Busy til andre selskaper i SMB-markedet som har bruk for et enkelt og effektivt timeføringssystem.”
- Javed M Saeed, Millor AS
“Timeføring har alltid vært den kjedeligste delen av arbeidsdagen, men jeg må innrømme at Busy har knekt koden. Oversiktlighet kombinert med enkle dra og slipp funksjoner gjør dette verktøyet til et must-have på kontoret.”
- Thomas Prestgaard, Panogram AS

Bli kontaktet for en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.