Utfordringen

Ansatte som ikke fører timer er en kjent utfordring for mange selskaper. Ofte bruker de ansatte mye tid på timeføring, men får lite av verdi tilbake.

Lite brukervennlige og tidkrevende systemer er som regel en kilde til frustrasjon. I tillegg er systemene lite visuelle, som fører til at man mister perspektivet på hvordan tiden disponeres.

Hvorfor skal man bruke unødvendig tid på å føre tid?

Løsningen

Busy tilbyr en enkel og effektiv timeføring i et visuelt grensesnitt som ligner en kalender. Mange har brukt en kalender før, noe som gjør implementering og opplæring enkelt.

Hva støtter timeføringen?

 • Planlegg og loggfør tid
  Tid planlegges og føres enkelt i Busy sitt visuelle grensesnitt. Alle hendelser frem i tid defineres som planlagt tid. Alle hendelser tilbake i tid defineres som loggført tid.
 • Prosjekt og arbeidstype
  Spesifiser hvilket prosjekt og arbeidstype hendelser skal knyttes til. Alle hendelser kategoriseres og vil danne grunnlaget for data som fremkommer i rapportene.
 • Fakturerbar tid
  Spesifiser hvilke prosjekter som er fakturerbare og juster antall fakturerbare timer for hver enkelt hendelse. Total fakturerbar tid kan filtreres i rapportene. Dersom du har behov for å generere en faktura ut mot kunden tilbyr Busy en tett kobling mot ERP-systemet 24SevenOffice. Les mer her.
 • Timepriser
  Spesifiser om timepris for et prosjekt skal baseres på fastpris, person- eller arbeidstype. Ved opprettelse av et nytt prosjekt kan du velge mellom å benytte dine standard timepriser, eller gjøre endringer for det respektive prosjektet.
 • Planlegg for andre
  ‍‍
  Tid kan planlegges og delegeres av leder og administrator ved å bytte mellom ansatte i timeplanen. Perfekt for deg som er prosjektleder eller har behov for å koordinere arbeidsoppgaver mellom ansatte. Bruk totaloversikten for å se flere ansatte i samme skjerm. Les mer her.
 • Tilgjengelig på mobil
  Busy er tilgjengelig på iPhone og Android, hvor du enkelt får oversikt over dagen din. Logg tid, endre hendelser og se hva som skjer, uansett hvor du er.

Vil du vite mer?

Book en demo med en av våre produktspesialister.

Book demo

Logg, planlegg og organiser tid

Alt i et kompakt system, som føles bra å bruke.

Timeføring

Enkel og effektiv timeføring i et grensesnitt som ligner en kalender. Mange har brukt en kalender før, noe som gjør implementering og opplæring enkelt.
Les mer

Planlegging

Planlegg og organiser tid, ferie og fravær for deg selv eller for andre. Se flere ansatte samtidig i totaloversikten og få innsikt i hvem som har ledig kapasitet.
Les mer

Timebank

Automatisk beregning av timedata gir ansatte og ledere oversikt over kapasitet, timesaldo/fleksisaldo, feriesaldo, sykefravær, overtid og mer. Bygget på norske helligdager og tilpasses ansattes arbeidsforhold.
Les mer

Rapporter

Rapportene gir innsikt i hvordan tiden brukes. Generer enkelt timerapporter for prosjekt, personer og arbeidstyper. Tiden kan så godkjennes og overføres til fakturering.
Les mer

Kalender

Integrasjonen med Office 365 og Google Calendar gjør det mulig å sende og motta invitasjoner i kalenderen du allerede bruker, med automatisk synkronisering og loggføring av tiden i Busy.
Les mer

24SevenOffice

Koblingen med ERP-systemet 24SevenOffice gjør det mulig å overføre godkjente timer fra Busy til 24SevenOffice. Tiden kan så faktureres direkte til kunden fra økonomisystemet.
Les mer

Book en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Tordenskiolds Gate 2, 0160 Oslo
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.