Din venn's organisasjon

To måneder gratis

Alle vervede organisasjoner som registerer seg i Busy vil få de første to månedene gratis

Din organisasjon

Få konto-kreditt i Busy

Vi gir deg kreditt du kan bruke på valgfrie Busy-lisenser for din organisasjon, på bakgrunn av antall brukere i organisasjonen du verver.

Antall brukere i vervet organisasjon

1-5 brukere = 500kr

6-20 brukere = 1 000kr

21+ brukere = 2 000kr

Personlige belønninger

AirPods

Vervet organisasjon har 5-20 brukere

AirPods Pro

Vervet organisasjon har 21+ brukere

Bruk verve-funksjonen inne i Busy

Ved å trykke på «avataren» nederst til venstre i Busy kan du benytte verve-funksjonen vår. Fyll ut navn og e-post til personen du verver. Klikk på «Åpne og send e-post» for å åpne en ferdig utfylt e-post du kan sende til den du verver.

Eller benytt skjemaet under

Skjemaet sender kun en melding direkte til oss i Busy med utfylt informasjon. Vi sender deg en e-post dersom vi har noen ytterligere spørsmål, for å så kontakte organisasjonen du har referert.

Din informasjon

Den du refererer

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Betingelser

Busy Technologies AS («Busy») ønsker deg velkommen til vårt verveprogram. Ved å delta i vårt verveprogram bekrefter du at du har lest, forstått og aksepterer betingelsene.

Hvem kan verve nye brukere?

Verveprogrammet er tilgjengelig for alle eksisterende brukere av Busy. Har du ikke en bruker i Busy?

Registrere deg gratis her.

Hvordan fungerer det?

Ved å benytte skjemaet på denne siden kan du sende oss kontaktinformasjonen til den du ønsker å verve. Vi tar kontakt med deg over e-post dersom vi har noen flere spørsmål, for å så ta kontakt direkte med organisasjonen du har vervet for et innsalg.

Dersom organisasjonen du har vervet blir en betalende kunde kan du og din organisasjon kvalifisere for rabatter og/eller belønninger.

Hvem kvalifiserer?

For å utløse rabatter og/eller belønninger, må enheten registrert av de henviste brukerene være ny i Busy. Tidligere registrerte abonnenter er ikke kvalifisert for referanserabatter.

Rabatt for vervet organisasjon

Alle vervede organisasjoner som registerer seg i Busy vil få halv pris de første 2 månedene. De 2 månedene med halv pris kan bare innløses etter at gyldig kortinformasjon er lagt inn i Busy.

Ververabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer som for øyeblikket driver av Busy.

Vervende organisasjon

Ved betaling av tre måneders fakturaer av den vervede organisasjonen («Referansekonvertering»), vil den vervende organisasjonen motta en kontokreditt for bruk av Busy, på bakgrunn av antall betalende brukere i organisasjonen som er vervet.

  • 1-5 brukere = 1000kr
  • 6-20 brukere = 2000kr
  • 21+ brukere = 4000kr

Hvis den vervede organisasjonen betaler på årlig basis, er den vervende organisasjonen kvalifisert for referanserabatten umiddelbart (dvs. årlig plan krever ikke tre måneders fakturaer).

Personlig belønning for verving

Hvis den ververen genererer en henvisningskonvertering hvor organisasjonen som er vervet har 5 eller flere brukere kan ververen være kvalifisert for en personlig belønning. Personlige belønningsnivåer, gaver og distribusjonsmetoder kan endres fritt av Busy.

Generelt

Nye henvendelser via kontaktskjemaet betinger seg på de vilkårene som fremkommer i denne teksten på tidspunktet for når henvendelsen ble sendt.

Busy forbeholder seg retten til å kansellere eller gjøre endringer i verveprogrammet, ververabatter og belønninger uten forhåndsvarsel i sin helhet eller for en henvisende bruker når som helst, uansett årsak.

Busy forbeholder seg retten til å kansellere, tilbakekalle eller på annen måte forhindre utsendelse av referanserabatter eller belønninger i ethvert mistenkelig tilfelle av uredelig bruk eller misbruk av dette referanseprogrammet.

Verveprogrammet gjelder ikke for verving av seg selv som bruker. Den vervede organisasjonen kan ikke være eier eller ansatt i organisasjonen som blir vervet. Denne restriksjonen har som hensikt å hindre misbruk av verveprogrammet. Om du er i tvil om organisasjonen kvalifiserer anbefaler vi likevel at du tar kontakt.

Spam, ulovlige e-poster; eller massekommunikasjon (f.eks massetekster, automatiserte innlegg på nettforumer / direktemeldinger / telefonsamtaler) er ikke tillatt.

Påtegninger og promotering av verveprogrammet er forbudt uten skriftlig samtykke fra Busy. Alle spørsmål eller tvister angående kvalifisering, rabatter og belønninger for verveprogrammet vil bli løst av Busy etter eget skjønn.