<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> A2N Digitalbyrå fant timeløsningen de drømte om — integrert med Xledger

A2N Digitalbyrå fant timeløsningen de drømte om — integrert med Xledger

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Med behov for et enklere timeføringssystem, forsøkte A2N Digitalbyrå å forenkle det systemet de allerede hadde. Imidlertid kom Thomas Langseth over Busy, og kunne ikke la muligheten gå uten et møte. – Den løsningen vi ble presentert var den vi hadde jobbet for å få til, sier han.

a2n digitalbyrå

A2N Digitalbyrå hjelper bedrifter med alt fra strategi og innhold til digital annonsering, reklame og nettsider. Med behov for et enklere timeføringssystem, hadde de konkludert med å prøve forenkle det systemet de allerede hadde. Imidlertid kom Thomas Langseth over Busy, og kunne ikke la muligheten gå uten et møte.

– Den løsningen vi ble presentert var den vi hadde jobbet for å få til. Det var en forenkling av det vi har gjort tidligere, med mye bedre oversikt over kostnader og timer som skal inn i prosjektet – i samme vindu. I tillegg var det integrert med Xledger. Det syntes jeg var fantastisk, forteller han.

I løpet av den tiden A2N har brukt Busy, har det vært utelukkende positive tilbakemeldinger rundt det nye systemet. Snart skal byrået kjøre sin første fakturering med Busy fra Xledger, og de har vært i tett dialog med utviklerne for å få koblingen akkurat slik de ønsker.

– Vi har fått god oppfølging, noe som har vært veldig fint. Teamet raske i diskusjon, og forstår hvor vi vil, sier Thomas.