<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Busy | Andre bransjer

Alt av timer i én løsning

Som et skalerbart og fleksibelt system kan Busy brukes av de fleste bransjer. Med enkel timeregistrering, lynrask prosjektplanlegging og oversiktlig timebank får du samlet alt av timer i én brukervennlig løsning.

Enkel timeføring som passer deg

I Busy kan du registrere timer i kalendervisning, timelistevisning eller med stemplingsur. Velg om du ønsker å planlegge tid på forhånd, eller kun loggføre timer i etterkant. Uansett hva som passer deg best, finner du en brukervennlig løsning i Busy.

gif

Automatisk tilleggsberegning

Ikke bruk tid på manuell håndtering av lønnstillegg. Velg mellom ferdigstilte regler for lønnstillegg, eller lag deres egen regel. Lønnstillegget genereres helt automatisk.

Lønnstillegg

Koblet til dine systemer

Ved hjelp av ferdige integrasjoner henter Busy informasjon fra både kalenderen og økonomisystemet ditt, slik at timeføringen går enda raskere. Med åpent API og Zapier kan også lage din helt egen integrasjon.

Integrert med systemene dine
Prøv en demo  
Test Busy   ved å prøve vår 1-Click Demo. Da oppretter vi et demomiljø der du kan prøve helt uten forpliktelser.  

Hva sier kundene?

JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid 📊

"Vi har benyttet Busy i flere år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!"

camilla-hovind-profile-jcp
Camilla Hovind

Head of Operations i JCP PRAD

Les kundehistorien

Bli kontaktet for en kort gjennomgang

Book en demo hos oss


Nysgjerrig på om Busy er noe for deg? Bli kontaktet av en av våre konsulenter for å kartlegge dine behov. Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.

Lyst til å vite mer om Busy? Book en demo når det passer deg! Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.