<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Busy | Kreative byråer

Slutt fred med prosjektplanleggingen

Byråer som jobber kreativt kan styre det meste i Busy. Planlegg prosjekter og registrer timer i ett og samme system, legg inn budsjetter eller fastpris og få full innsikt med prosjektrapporter.

Planlegg for lengre perioder og flere personer

Med Busy trenger du ikke et eget verktøy for planlegging. Systemet lar deg planlegge timer fremover i tid, også for lengre perioder og flere personer i én handling. Bare velg person, klikk og dra dit du ønsker.

Planlegg for flere

Planlegging og timeregistrering i ett

Hvorfor registrere timene i eget system, når du kan få planlegging og timeregistrering kombinert? Med tiden lagt inn i Busy på forhånd består timeføringen helt enkelt av å justere endringer fra den opprinnelige planen.

Busy app tidslinje

En oversikt du har drømt om

Få full kontroll på ressurser både i nåtid og fremtid. Se hva de ansatte jobber med og når de er tilgjengelige, og få utfyllende rapporter på loggført og planlagt tid opp mot kapasitet.

Kapasitetsoversikt

Integrert med kalenderen

Busy er integrert med Office 365 og Google Calendar. Ved å koble kalenderen din til Busy, registreres hendelser fra kalenderen helt automatisk – og legges som planlagte hendelser på tidslinjen.

kalender integrasjon

Planlegg timer og prosjekter med minimal innsats

Få oversikt over de ansatte og trafikker tid på prosjektene med dra og slipp-funksjon. Tiden legger seg automatisk på de ansatte sin tidlinje, og timeføringen består kun av å justere endringer fra den opprinnelige planen.

Verktøy for prosjektplanlegging

Automatisk kobling til kalenderen

Med integrasjon til kalenderen henter Busy dine møter og avtaler helt automatisk. Hold kontroll på hva som kommer inn ved hjelp av innboksen, og legg til ønsket prosjekt og arbeidstype – så slipper du å loggføre på nytt i etterkant.

kalender integrasjon

Full kontroll på prosjekter og lønnsomhet

Legg inn budsjett med timeantall eller beløp på prosjektet. Følg aktivt med på budsjettstatus, og bruk innsikten fra de til å ta bedre avgjørelser eller øke lønnsomheten.

Integrert med regnskapssystemet

For en bedre flyt mellom timer og tall er Busy integrert med en rekke regnskapssystemer. Prosjekter og arbeidstyper hentes automatisk fra regnskapssystemet, og i etterkant av timeføring kan du sende ordre tilbake for fakturering. Bruker du 24SevenOffice vil systemene speiles.

Integrert med systemene dine
Prøv en demo  
Test Busy   ved å prøve vår 1-Click Demo. Da oppretter vi et demomiljø der du kan prøve helt uten forpliktelser.  

Hva sier kundene?

JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid 📊

"Vi har benyttet Busy i flere år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!"

camilla-hovind-profile-jcp
Camilla Hovind

Head of Operations i JCP PRAD

Les kundehistorien

Bli kontaktet for en kort gjennomgang

Book en demo hos oss


Nysgjerrig på om Busy er noe for deg? Bli kontaktet av en av våre konsulenter for å kartlegge dine behov. Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.

Lyst til å vite mer om Busy? Book en demo når det passer deg! Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.