Vi forenkler arbeidshverdagen 📆

Busy by 24SevenOffice leverer Norges og kanskje verdens mest moderne verktøy for timeføring, ferie- og fraværshåndtering med en helautomatisk timebank. Produktet er utelukkende designet og utviklet i Norge av kompetente designere og høyt utdannede dataingeniører fra NTNU i Trondheim.

Selskapet ble startet i 2017, etter at grunnleggerne Jonas Klafstad og Even Dalen så seg lei av tungvinte systemer for timeføring. Vår misjon er å hjelpe folk å prioritere tiden på det som er viktig ved å tilby innovative, visuelle og brukervennlige verktøy. Vi strekker oss langt hver eneste dag for å levere sømløse løsninger som svarer på kundenes behov.

Selskapets største aksjonær er 24SevenOffice. 24SevenOffice er et børsnotert selskap representert i Norge, Sverige og USA og har gjennom 20 år opparbeidet seg en kundebase på over 59 000 selskaper med sitt ERP-system.

🎉

Folkelig

Busy er for alle. En brukervennlig applikasjon med et folkelig språk, sånn at alle kan føre timer.

🤝

Pålitelig

Vi er her for deg. Som eksperter på timer kan du stole på at vi alltid gir deg en fullverdig løsning, og vi hjelper deg med glede.

🚀

Inspirerende

Teknologi er fremtiden. Vi ønsker å inspirere deg til å forenkle etablerte prosesser gjennom nye og automatiserte systemer.

Noen av våre kunder

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.