Vi forenkler arbeidshverdagen.

Busy leverer Norges og kanskje verdens mest moderne verktøy for timeføring, planlegging og ferie- og fraværshåndtering med en helautomatisk timebank.

Vår misjon er å hjelpe folk å prioritere tiden på det som er viktig. Det gjør vi ved å tilby innovative, visuelle og brukervennlige verktøy – tuftet på ideen om at timeregistering og planlegging kan utføres i én og samme handling.

Busys historie startet i 2017. De to grunnleggerne Jonas Klafstad og Even Dalen hadde en stund opplevd tradisjonell timeføring som svært tungvint, og satt derfor i gang utformingen av systemet som skulle forenkle de utfordringene timeverktøyet gjerne byr på i hverdagen. Produktet er utelukkende designet og utviklet i Norge av kompetente designere og høyt utdannede dataingeniører fra NTNU i Trondheim.

Selskapet eies av 24SevenOffice. 24SevenOffice er et børsnotert selskap representert i Norge, Sverige og USA og har gjennom 20 år opparbeidet seg en kundebase på over 59 000 selskaper med sitt ERP-system.


🎉

Folkelig

Busy er laget av vanlige folk for vanlige folk. Produktet er intuitivt og brukervennlig, slik at alle i bedriften skal mestre timeføring og planlegging.

🤝

Pålitelig

Vi er her for deg. Som eksperter på timer kan du stole på at vi alltid gir deg en fullverdig løsning, lytter til dine ønsker og hjelper deg med det vi kan.

🚀

Inspirere

Med et litt annerledes syn på timeføring ønsker vi å inspirere deg til å forenkle etablerte prosesser gjennom nye og automatiserte systemer.

Menneskene bak Busy

Liv Ulversøy
Head of Customer Relations
Petter Seeberg
Sales Representative
Mira Malene Zeiffert
Head of Communications
Erik Simonsen
Full Stack Developer
Maja Evjen Noreen
UX Designer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gratis og uforpliktende.