Vi forenkler arbeidshverdagen 📆

Busy by 24SevenOffice leverer Norges og kanskje verdens mest moderne verktøy for timeføring, planlegging og ferie- og fraværshåndtering med en automatisk timebank.

Vår misjon er å hjelpe folk å prioritere tiden på det som er viktig. Det gjør vi ved å tilby innovative, visuelle og brukervennlige verktøy. Systemet vi tilbyr er helt unikt i sin kategori, tuftet på ideen om at timeføring og planlegging kan kombineres i én og samme handling.

Busys historie startet i 2017. De to grunnleggerne Jonas Klafstad og Even Dalen hadde en stund opplevd tradisjonell timeføring som svært tungvint, og satt derfor i gang utformingen av systemet som skulle forenkle de utfordringene timeverktøyet gjerne byr på i hverdagen. Produktet er utelukkende designet og utviklet i Norge av kompetente designere og høyt utdannede dataingeniører fra NTNU i Trondheim.

Selskapets største aksjonær er 24SevenOffice. 24SevenOffice er et børsnotert selskap representert i Norge, Sverige og USA og har gjennom 20 år opparbeidet seg en kundebase på over 59 000 selskaper med sitt ERP-system.

🎉

Folkelig

Busy er for alle og enhver. Applikasjonen er brukervennlig  og har et folkelig språk, slik at både ansatt og leder skal mestre timeføringen.

🤝

Pålitelig

Vi er her for deg. Som eksperter på timer kan du stole på at vi alltid gir deg en fullverdig løsning, og vi hjelper deg med glede.

🚀

Inspirerende

Med et helt nytt syn på timeføring ønsker vi å inspirere deg til å forenkle etablerte prosesser gjennom nye og automatiserte systemer.

Noen av våre kunder

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.