<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Busy | Konsulentvirksomheter

Slutt fred med lønnsomheten

For bedrifter som lever av å selge timer er timeverktøyet en viktig kilde til informasjon. Med Busy får du full kontroll på både ansatt- og prosjektlønnsomhet.

Full kontroll på fakturerbar tid

For bedrifter som lever av å selge timer, leverer Busy en solid oversikt over den fakturerbare tiden i selskapet. Legg inn brukerbudsjetter med forventet timepris og faktureringsgrad, og få full lønnsomhetsrapport på hver ansatt med Busys kraftige rapportfunksjon. Se ansattes effektive faktureringsgrad, timepris, dekningsbidrag og mer.

Lønnsomhetsrapport

Full kontroll på timebudsjettene

Ta bedre avgjørelser med full oversikt over timebruk på deres prosjekter. Se hva som er loggført og planlagt, og få sanntidsrapporter sammenlignet opp mot budsjett.

full kontroll på timebudsjettene

Kapasitetsoversikt og timekontroll

Synliggjøring av kapasitet fremover i tid gjør det enkelt å forberede seg på det som kommer. Like lett er det å se hvor det mangler timer, slik at dere alltid har korrekt faktureringsgrunnlag.

Timekontroll

Opprett ordre og send til fakturering

Du kan selvfølgelig opprette ordre basert på timene som føres i Busy. Velg selv hvilke timer du ønsker å inkludere i ordren. Lag tilpassede ordrelinjer, og legg til fritekst. Med integrasjon til regnskapssystemet, sendes de dessuten automatisk til fakturering.

Lage ordre
Prøv en demo  
Test Busy   ved å prøve vår 1-Click Demo. Da oppretter vi et demomiljø der du kan prøve helt uten forpliktelser.  

Hva sier kundene?

JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid 📊

"Vi har benyttet Busy i flere år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!"

camilla-hovind-profile-jcp
Camilla Hovind

Head of Operations i JCP PRAD

Les kundehistorien

Bli kontaktet for en kort gjennomgang

Book en demo hos oss


Nysgjerrig på om Busy er noe for deg? Bli kontaktet av en av våre konsulenter for å kartlegge dine behov. Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.

Lyst til å vite mer om Busy? Book en demo når det passer deg! Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.