Slutt fred med lønnsomheten

For bedrifter som lever av å selge timer er timeverktøyet en viktig kilde til informasjon. Med Busy får du full kontroll på både ansatt- og prosjektlønnsomhet.

Full kontroll på fakturerbar tid

For bedrifter som lever av å selge timer, leverer Busy en solid oversikt over den fakturerbare tiden i selskapet. Legg inn brukerbudsjetter med forventet timepris og faktureringsgrad, og få full lønnsomhetsrapport på hver ansatt med Busys kraftige rapportfunksjon. Se ansattes effektive faktureringsgrad, timepris, dekningsbidrag og mer.

Lønnsomhetsrapport

Full kontroll på timebudsjettene

Ta bedre avgjørelser med full oversikt over timebruk på deres prosjekter. Se hva som er loggført og planlagt, og få sanntidsrapporter sammenlignet opp mot budsjett.

full kontroll på timebudsjettene

Kapasitetsoversikt og timekontroll

Synliggjøring av kapasitet fremover i tid gjør det enkelt å forberede seg på det som kommer. Like lett er det å se hvor det mangler timer, slik at dere alltid har korrekt faktureringsgrunnlag.

Timekontroll

Opprett ordre og send til fakturering

Du kan selvfølgelig opprette ordre basert på timene som føres i Busy. Velg selv hvilke timer du ønsker å inkludere i ordren. Lag tilpassede ordrelinjer, og legg til fritekst. Med integrasjon til regnskapssystemet, sendes de dessuten automatisk til fakturering.

Lage ordre

Bli kontaktet for en kort gjennomgang

Book en demo hos oss


Nysgjerrig på om Busy er noe for deg? Bli kontaktet av en av våre konsulenter for å kartlegge dine behov. Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.

Lyst til å vite mer om Busy? Book en demo når det passer deg! Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for blant annet timeregistrering, prosjektplanlegging, kapasitetskontroll, prosjektrapporter og mer.

Alt du trenger i ett system

Hopp over

Timeregistrering

Verdens enkleste timeføring

Det skal godt gjøres å finne enklere timeregistrering enn Busy. I den visuelle kalendervisningen kan du registrere timer på få sekunder med «dra og slipp»-funksjon. Få full oversikt over arbeidsuken til både deg og dine kollegaer, og reduser frustrasjon knyttet til timeregistrering.

Timeregistrering

Prosjektplanlegging

Planlegg tid på prosjekter og personer

Med Busy trenger du ikke et eget verktøy for prosjekt- og timeplanlegging. Systemet lar deg legge inn timer fremover i tid, også for lengre perioder og flere personer samtidig. Tiden dukker så opp på ansattes tidslinje, og blir automatisk loggført i etterkant.

Prosjektplanlegging

Timebank, ferie og fravær

Automatisk beregning av fleksitid, feriedager og sykefravær

Mens timene registreres, håndteres fleksitid, ferie og fravær i den helautomatiske timebanken. Der får leder innsikt i data for hele avdelingen eller selskapet, mens ansatte får sin egen oversikt over timesaldo, feriesaldo og mer.

timebank

Prosjektrapporter

Få kontroll på lønnsomhet i sanntid

Få fullt innsyn i deres økonomiske helse med prosjektrapportene i Busy. Sammenlign planlagt og registrert tid opp mot budsjett, og hent ut detaljerte rapporter. Se ansattes faktureringsgrad og lønnsomhet opp mot kost. Planlegg for økonomisk vekst med Busy.

Rrosjektrapporter

Ordre til fakturering

Opprett og tilpass ordre

Med Busy kan du opprette og tilasse ordre til fakturering, med de loggførte timene som fakturagrunnlag. Last ned ordren som vedlegg, eller send det direkte til regnskapssystemet ved hjelp av integrasjonene.

Ferdigstilt ordre

Integrasjoner

Send ordre til regnskapssystemet

Når du kobler deg på en av våre regnskapsintegrasjoner, henter Busy kunder, prosjekter, arbeidstyper og produkter direkte fra regnskapssystemet. Ordre sendes automatisk til fakturering når du trykker «Ferdigstill». Bruk Busy sammen med 24SevenOffice, Tripletex, PowerOffice Go, Visma eAccounting, Marathon ERP eller Xledger.

Alle integrasjoner

Integrasjoner

Få avtaler fra kalenderen automatisk inn i timeføringssystemet

Med Busy koblet til kalenderen trenger du ikke registrere timer dobbelt opp. Kalenderintegrasjonen henter avtaler fra kalenderen din automatisk. Få oversikt over kalenderen i en egen innboks i Busy, og tildel prosjekt og arbeidstype. Godkjente avtaler blir automatisk lagt på tidslinjen, enten som planlagt eller loggført tid.

Kalenderintegrasjon innboks