<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Busy | Om oss

Vi forenkler arbeidshverdagen.

happy coworkers

Busy leverer Norges og kanskje verdens mest moderne verktøy for timeføring, planlegging og ferie- og fraværshåndtering, med en helautomatisk timebank.

Vår misjon er å hjelpe folk å prioritere tiden på det som er viktig. Det gjør vi ved å tilby innovative, visuelle og brukervennlige verktøy – tuftet på ideen om at timeregistering og planlegging kan utføres i én og samme handling.

Busys historie startet i 2017. De to grunnleggerne Jonas Klafstad og Even Dalen hadde en stund opplevd tradisjonell timeføring som svært tungvint, og satt derfor i gang utformingen av systemet som skulle forenkle de utfordringene timeverktøyet gjerne byr på i hverdagen. Produktet er utelukkende designet og utviklet i Norge av kompetente designere og høyt utdannede dataingeniører fra NTNU i Trondheim.

‍Selskapet eies av 24SevenOffice. 24SevenOffice er et børsnotert selskap representert i Norge, Sverige og USA og har gjennom 20 år opparbeidet seg en kundebase på over 59 000 selskaper med sitt ERP-system.

Våre verdier

  • Folkelig 🎉

    Busy er laget av vanlige folk for vanlige folk. Produktet er intuitivt og brukervennlig, slik at alle i bedriften skal mestre timeføring og planlegging.

  • Pålitelig 🤝

    Vi er her for deg. Som eksperter på timer kan du stole på at vi alltid gir deg en fullverdig løsning, lytter til dine ønsker og hjelper deg med det vi kan.

  • Inspirere 🚀

    Med et litt annerledes syn på timeføring ønsker vi å inspirere deg til å forenkle etablerte prosesser gjennom nye og automatiserte systemer.