<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i august: Forbedringer i planlegger og ordre + sumlinjer

Nytt i august: Forbedringer i planlegger og ordre + sumlinjer

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Hverdagen er tilbake, og vi håper alle har hatt en fin sommer! I august har vi jobbet særlig mye med forbedringer av planleggeren og funksjonalitet i ordre. Vi har også laget sumlinjer for full oversikt flere steder i applikasjonen. Les om nyhetene her.

A7403702

Forbedringer i planleggeren

Du som har brukt planleggeren fra tidligere legger kanskje merke til at designet har fått en oppdatering? Endringen innebærer at planleggeren viser en forkortelse for hvilken arbeidstype som er registrert mest tid på den aktuelle dagen. Det vil også dukke opp et snakkeboble-ikon dersom en av timene har en kommentar/beskrivelse, slik vi kan se på Thomas Larsen den 1. september på bildet under.

nytt i august 1

Dersom du klikker på dagen vil du få opp en oversikt over de ulike oppføringene, og kan dessuten klikke deg inn på oppføringene for å lese kommentaren.

nytt i august 2

Funksjonalitet i ordre

I august har vi laget funksjonalitet for bedre oversikt over hva som mangler fakturering i ordre. Dette skjer gjennom en kolonne som heter «Ventende timer», der du kan se kostnader og oppføringer som venter på fakturering.

nytt i august 3

I tillegg har vi laget en funksjon du som 24SevenOffice-bruker kan aktivere som en beta: Viderefakturering fra mottaket i 24SevenOffice. Det betyr at dersom du mottar en faktura som kunden skal betale, kan du enkelt sende den videre ved hjelp av ordre i Busy.

nytt i august 4

Sumlinjer

Flere steder i applikasjonen har det nå kommet sumlinjer: nedre rader hvor tid, beløp og andre tall summeres. Dette finner du i timerapport, som vist på bildet, men også under timelisten i prosjektrapporten og under kostnader.

nytt i august 5


Videre blir det både hektisk og spennende for Busy. Vi er i en fase der vi virkelig ser resultater av tiden vi har lagt inn, og er så glade for at vi får dele denne reisen med alle brukerne våre!

 

Hva kommer i september?

I september skal vi fremdeles fokusere på å optimalisere planleggeren etter deres ønsker, men også gjøre ytterligere forbedringer av ordremodulen, timebanken, timegodkjenning og lønn. I tillegg jobber vi i disse dager med et åpent API som kommer senere.