<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Få en enklere hverdag med Busy + Visma eAccounting

Få en enklere hverdag med Busy + Visma eAccounting

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Regnskap og timer henger tett sammen. Likevel er det ikke alle timeverktøy som snakker med regnskapssystemet, og et timeverktøy som er faktisk er enkelt å bruke er sjelden kost for de fleste. Heldigvis er ikke det lenger et problem for deg som bruker Visma eAccounting!

Busy + Visma eAccounting

Regnskap og timer henger tett sammen. Likevel er det ikke alle timeverktøy som snakker med regnskapssystemet, og et verktøy som er faktisk er enkelt å bruke er sjelden kost for de fleste.

Heldigvis er ikke det lenger et problem for deg som bruker Visma eAccounting. Nå kan du nemlig få full kontroll på både regnskap og timer med vår integrasjon. Mens regnskapssystemet ditt forblir det samme, kan du føre timene i et nytt og brukervennlig timeverktøy – der du får tilgang til alt fra planleggingsmodul til timeføring og detaljerte rapporter. Få en enklere arbeidshverdag med Busy + Visma eAccounting!

Hvorfor Busy?

De fleste timeføringssystemer fokuserer på å registrere timene bakover i tid. I mellomtiden har Busy et fokus på å logge fremover i tid. Ettersom verktøyet tilbyr en god kapasitetsoversikt, velger de fleste å bruke Busy sin planlegger – sammen med kalenderintegrasjonentil å legge inn timer for de kommende dagene, ukene og månedene. Etter at timene er gjennomført blir de automatisk til timeføringer på tidslinjen, og dermed består timeføringen kun av justere avvik fra den opprinnelige planen. Dessuten kan ferie og fravær føres direkte i systemet, og med en helautomatisk timebank blir alt fra feriesaldo til fleksitid beregnet helt av seg selv.

Slik fungerer Busy + Visma eAccounting

Ved hjelp av en integrasjon mellom Busy og Visma eAccounting kan du få prosjekter, kunder og produkter fra regnskapssystemet inn i timeverktøyet. Timene føres på løpende basis, enten dere velger å registrere før eller etter at arbeidet er utført. Når det er tid for fakturering opprettes ordre i Busy, og dere velger selv hvilke timer dere ønsker å inkludere. Ferdigstill ordren i Busy – og vipps er den klar i Visma eAccounting for fakturering!

 

Komme i gang med integrasjonen?

Les vår hjelpeartikkel!

Komme i gang med Busy?

Kontakt oss via skjemaet nedenfor, eller opprett din bruker i dag!