<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Få flere funksjoner på mindre tid med Busy + Tripletex

Få flere funksjoner på mindre tid med Busy + Tripletex

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Hei, Tripletex-bruker 👋 Drømmer du om et komplett system for timeføring, kapasitetsplanlegging, kalender og timebank? Nå kan du endelig få det – integrert med økonomisystemet!

busy + tripletex

Spar tid i arbeidshverdagen med Busy 🕔

Bruker dere ett system for timeføring og et annet for planlegging, med kalenderen som lever sitt eget liv ved siden av? Kanskje har dere også manuelle prosesser for tilleggsberegning, eller mangler en god løsning for håndtering av ferie og fravær? Da vet dere også at det å ha mange separate systemer kan resultere i mye medgått tid på administrative prosesser – og det er ikke særlig tidseffektivt.

 

Med Busy behøver du ikke tusenvis av verktøy. Systemet lar deg nemlig kombinere flere verktøy i én og samme plattform: Planleggeren tilrettelegger for rask organisering av tid med kapasitetskontroll. Den brukervennlige timeføringen baseres på den planlagte tiden, og henter kalenderhendelser fra Google eller Microsoft 365 automatisk – slik at avtaler fra kalenderen verken trenger å trafikkeres eller logges. Tiden brukes som utgangspunkt i ordre, og for å sikre korrekt faktureringsgrunnlag kan du alltid godkjenne timene før de sendes til økonomisystemet. Ferie og fravær føres direkte i timeføringssystemet, og den helautomatiske timebanken beregner alt av overtid og lønnstillegg, fleksitid, ferie og fravær selv.

Resultatet? Dere kan heller bruke tiden på det som er viktig.

 

Send ordre til Tripletex!

En god integrasjon mellom time- og økonomisystemet er prikken over i'en for en god arbeidsflyt, og vi tilbyr derfor en integrasjon mellom Busy og Tripletex for oversending av ordre. Den lar deg hente kunder, prosjekter og produkter direkte inn i Busy, slik at oppsettet er så godt som klart for timeføring. Når timene er ferdig registrert er det enkelt å fakturere dem: Du ferdigstiller ordre i Busy, og de står klare for utfakturering i Tripletex.

Nå tilbyr vi også timeoverføring fra Busy til Tripletex som en betafunksjon.  Det kan du lese mer om her.