<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fullstakk lar kalenderen stå i sentrum av hverdagen

Fullstakk lar kalenderen stå i sentrum av hverdagen

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Fullstakk tok i bruk Busy i november 2022. Ikke bare fikk de en bedre flyt mellom kalender og timeføring – de fikk også effektivisert faktureringen, med mindre feil og manuelt arbeid.

– Timene er legoklossene i vår bedrift, og for å kunne planlegge «byggverket», må vi vite hva vi har tilgjengelig av timer og hvordan de brukes, forteller Fridtjof Hødnebø.

Han er daglig leder i vekstbyrået Fullstakk, som hjelper kundene med å nå sine mål ved å gjøre den digitale markedsføringen til en vekstmaskin. Byrået består av dyktige rådgivere og operasjonelle spesialister som alle selger timer.

 

Fullstak tok Busy i bruk i november 2022. Det Hødnebø trekker frem som særlig positivt med Busy er koblingen med kalenderen: at han kun trenger å godkjenne det som ligger der.

– Det å la kalenderen være utgangspunktet for det som kommer inn i timeverktøyet fungerer veldig bra, fordi det er det planleggingsverktøyet folk bruker hver dag, sier Hødnebø.‍

Denne måten å jobbe på er gunstig for byråer, mener han, særlig dersom man er vant til å la kalenderen styre arbeidsdagen:

– Byråer bør bruke Busy fordi det nesten ikke er et nytt verktøy, da kalenderen får lov til å stå i sentrum fortsatt. Det er er den vi bruker og forholder oss til i hverdagen uansett, også blir Busy bare et sted hvor den logges.

Har effektivisert faktureringen

En av hovedutfordringene med det tidligere timeføringssystemet til Fullstakk var synkronisering med faktureringen. Hødnebø forteller at det ble for mye manuelt arbeid, og for mange feil.

Nå bruker byrået Busy sammen 24SevenOffice, og med dette har økonomibiten blitt effektivisert.

– Vi har ikke fakturert så mange ganger enda, men av de vi rukket til nå opplever vi mindre feil enn tidligere. Økonomiavdelingen har blitt veldig glad, sier Hødnebø.

Enkelt system, enkel læring

Det er alltid bekymringer knyttet til å bytte systemer, forteller Hødnebø, for da skal ansatte lære seg noe helt på nytt. Likevel mener han at det å starte opp med Busy har gått fint.

– Vi satt opp en intern ekspertgruppe som var ansvarlig for opplæring, og det funket greit. Det virker det som at folk har satt seg inn i verktøyet relativt enkelt, fordi det er så enkelt, sier han.‍

– Ved et systembytte vil man helst ikke at noe skal endre seg, kun at man bruker mindre tid på systemet og mer på verdiskaping. Jeg har inntrykk av at det er akkurat det som har skjedd.