<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om

Funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Timeverktøyet Busy har en rekke nyttige funksjoner som kan forenkle din arbeidshverdag, og øke kontrollen på både tid og lønnsomhet. Imidlertid er det ikke alle som vet hvor mye Busy faktisk kan gjøre. Har du for eksempel kontroll på alle de mulige kolonnene og filtrene i rapportene? Her er noen funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om! 🚀

Funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om

Tilpass kolonner i timerapporten

Timerapporten har en rekke mulige kolonner som gir god innsikt i deres tidsbruk. Disse er valgfrie å bruke, og du kan sette sammen timerapporten akkurat slik du vil, ved hjelp av knappen markert under.

 

Tilpass kolonner i timerapporten

 

Ved hjelp av kolonnene kan du se blant annet:

  • Ferie og fravær. Se hvor mye dere har vært borte fra jobb, enten det er ferie, fravær eller begge.
  • Faktureringsgrad av ledig tid. Denne tar kun hensyn til faktisk arbeidstid, og gir et mer riktig tall dersom det for eksempel har vært sommerferie.
  • Kapasitet per bruker. Dette viser all tid som er planlagt og registrert i et større tidsperspektiv, og kan for eksempel være særlig nyttig ved inngangen av et nytt kvartal.

 

Legg til filtre i rapportene

I samtlige av Busys rapporter vil du øverst i høyre hjørne få mulighet til å legge til et filter. Her kan du for eksempel velge å filtrere på prosjektleder, prosjektfarge, brukere, arbeidstyper, godkjenningsstatus og mer. Dermed kan du få data for akkurat det du vil, uten støy i bildet.

 

Timerapport filter

 

Er du koblet til 24SevenOffice eller Marathon, vil du dessuten få opp et filter for overføringsstatus i timerapporten. Dette kan være nyttig for å se timer som har feilet i overføringen til økonomisystemet, som du kanskje ønsker å overføre på nytt.

 

Lagre tilpassede rapporter

Når du har lagt til de kolonnene og filtrene du ønsker i din rapport, er det fint at du slipper å gjøre det på nytt neste gang du trenger den. I Busy kan du nemlig lagre dine tilpassede rapporter, slik at de dukker opp i dashbordet. Det gjør du ved hjelp av knappen over rapporten. Den kan dessuten eksporteres til Excel eller som PDF ved hjelp av knappen for eksport ved siden av.

 

Lagre timerapport

 

Andre Busy-tips

Vi har flere artikler der vi gir tips til hvordan du kan bruke Busy mest mulig optimalt. I «Tips, triks og smude snarveier i Busy» kan du lese om hurtigtastene og snarveiene som gjør at timeføringen går enda litt raskere i hverdagen. I hjelpesenteret får du svar på det aller meste du lurer på rundt Busy. Ikke minst legger vi stadig ut tips på våre sosiale medier, LinkedIn og Instagram, så husk å følge oss der!