<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Master Stillas hadde troen på at Busy kom til å bli det beste 🥇

Master Stillas hadde troen på at Busy kom til å bli det beste 🥇

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Da Master Stillas skulle velge timeføringssystem vektla de fremtidig potensiale og dialog med utviklerne like mye som daværende funksjonalitet. Det valget har de ikke angret på.

Ole Gunnar Hallager Master Stillas

Ole Gunnar Hallager, driftssjef i Master Stillas.

– I utgangspunktet var vi fornøyd med det timeføringssystemet vi hadde, men regnskapsførerne hadde behov for et system som snakket med 24SevenOffice, forteller Ole Gunnar Hallager, som er driftssjef for stillasaktøren Master Stillas.

Av denne årsaken foreslo regnskapsførerne at selskapet byttet system. Master Stillas gjorde da en kartlegging, og landet til slutt på Busy.

– Vi falt for måten Busy er bygd opp på – kalenderen er oversiktlig og det er veldig enkelt å bruke. Samtidig opplevde vi at Busy var det systemet som var enklest å påvirke med tanke på videre utvikling.

På det tidspunktet kartleggingen ble gjennomført var nemlig ikke Hallager helt sikker på hva som var det beste for selskapet, men da valgte han å tenke langsiktig.

– Jeg hadde troen på at Busy kom til å bli det beste innen kort tid, og det har nå blitt innfridd, sier Hallager.

Lydhør overfor utfordringene‍

Hallager påpeker at det er dialogen og oppfølgingen de får av menneskene bak programvaren som gjør produktet helt unikt. Teamet tar gjerne imot tilbakemeldinger fra stillasaktøren, og tilpasser produktet etter deres behov.

– De er veldig imøtekommende og lydhør overfor våre utfordringer, og de klarer å oversette dette til det «språket» som dataverden bruker.

Videre ønsker Hallager seg mer funksjonalitet på planleggeren. 

– Teamet har bekreftet at de vil ta med seg våre ønsker i videreutviklingen av den, sier han.

Det er helheten som avgjør‍

Den største utfordringen Master Stillas hadde med sitt tidligere timeføringssystem var å få timene automatisk over i faktureringssystemet. Nå har de funnet verktøyet som løser dette, i tillegg til at det løser dokumentering av timer til lønn. 

– For oss er det helheten som er det viktigste. Totalpakken med en kombinasjon av Busy og 24Sevenoffice gjør at prosessene blir brukervennlige og effektive, sier Hallager.

Selv anbefaler han aktivt Busy til andre selskaper.

– Det er et veldig fremtidsrettet system. Brukervennligheten og oppfølgingen betyr veldig mye.