<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i april?

Hva er nytt i april?

Skrevet av: Jonas Klafstad -

Lesetid: 1 minutt

Her er noe av det som har blitt lansert i april. Høydepunktet for denne måneden er en helt ny og forbedret kalenderintegrasjon.

Nyhetsbrev april

Ny kalenderintegrasjon

Først koble opp din Google Calendar eller Office 365 konto til Busy fra Innstillinger → Integrasjoner. Når kontoen din er koblet opp vil Busy synkronisere alle hendelsene dine fra i dag og en kort periode fremover. Hendelsene vil dukke opp i din Innboks som finnes på tidslinjen, der du vil finne hendelsen med et foreslått prosjekt og arbeidstype basert på innholdet i den originale kalenderhendelsen.


Busy gjetter prosjekt og arbeidstype på hendelsen basert på tittelen til hendelsen og tidligere kategoriserte hendelser. Bruker du og dine kolleger innboksen mer vil Busy bare bli bedre. Trykk godkjenn for å legge hendelsen inn på tidslinjen, hvor den vil forsette å synkronisere til hendelsen er forbigått.

 

nytt i april 1

Enklere invitasjon av kolleger

Nå kan du sende ut invitasjoner til flere e-poster samtidig, som igjen gjør oppsettet av Busy raskere. Velg om de ansatte skal opprette konto med e-post og passord, om de skal bruke sin Google konto eller om de skal kunne velge selv. Dersom man krever innlogging med e-post og passord kan man også kreve at registreringen skal skje med samme e-post som invitasjonen ble sendt til. Dette gjør det enklere å passe på at alle bruker sin jobbmail under registrering.

 

nytt i april 2-1

Oversikt tilgjengelig for alle brukere

Oversikten er super for å se hvem som er tilgjengelige på teamet, og føre tid over lengre perioder. Nå som alle har tilgang til oversikten kan flere enkelt føre ferie, interntid eller annet arbeid over lengre perioder.

Tips: Bruker arbeidsområdet Timebank vil Busy se på arbeidsdagen din for å velge når oppføringen starter og slutter, slik at du enkelt kan føre timer for hele dagen med kun ett trykk!

 

nytt i april 3-1

24SevenOffice førstegangsoppsett

Nå har vi laget et eget førstegangsoppsett for selskaper som kobler opp Busy til 24SevenOffice. Sett opp din 24SevenOffice klient, koble de ansatte i Busy til sine respektive 24SevenOffice kontakter, og start oppsettet.

 

nytt i april 4-1

Under førstegangsoppsettet vil Busy automatisk koble alle de ansatte på riktige prosjekter, samt sette de riktige rollene. Arbeidstypene vil kobles til riktig prosjekt og timeprisen vil settes basert på hva som ble brukt i 24SevenOffice. Til slutt velges det om prosjektet er fakturerbart eller ikke. Førstegangsoppsettet finner du på Innstillinger → Integrasjoner → Arbeidsområde.

Merk: Førstegangsoppsettet vil kunne overskrive prosjektinnstillinger, og bør derfor kun kjøres ved første oppsett.


Standard oppsett for timepris

Nå kan du velge hva som skal være standard oppsett for timepris for ditt arbeidsområde. Nyttig dersom ditt selskap ofte bruker samme oppsett for timepris (per bruker, per prosjekt eller per arbeidstype). Dette finner du på Innstillinger → Arbeidsområde.

 

Se den siste versjonen av Busy.