<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i april? 🌻

Hva er nytt i april? 🌻

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

April har flydd forbi, og i løpet av denne måneden har vi gjort flere endringer for å gjøre det litt enklere for deg som bruker Busy og 24SevenOffice.

nytt i april

Hjelpesenteret i eget menypunkt

Nå har hjelpesenteret kommet ut i eget menypunkt i applikasjonen. Hjelpesenteret består av mange nyttige artikler som beskriver steg for steg hvordan du bruker de ulike funksjonalitetene. Vi skriver stadig nye artikler når det dukker opp spørsmål. Nå som hjelpesenteret endelig kun er et tastetrykk unna er det enkelt for deg å få svar på det du lurer på mens du bruker Busy.

 

nytt i april 1

Nøkkeltall i periodegodkjenning

Nå kan du se nøkkeltall for hele uken ved godkjenning av perioder. Her kan du se om den ansatte har jobbet for mye eller for lite. Dette vises under Kapasitet. På bildet ser vi at Ola Nordmann har jobbet en time for lite. Videre kan du godkjenne og låse uken for et godt timegrunnlag.

 

nytt i april 2

Invitere nye brukere

For det første har det blitt lekende lett å invitere brukere. Det gjør du ved å trykke på Legg til brukere. Det har også blitt enklere å godta invitasjonen til å bruke Busy. For det andre kan nå 24SevenOffice-brukere invitere eksterne brukere, for eksempel freelancere som skal registrere tid.

 

nytt i april 3

 

‍Nye funksjoner i ordre

Det har kommet flere nye muligheter i ordre. Det er nå mulig å inkludere timeliste når man sender ordre til 24SevenOffice. I tillegg kan du inkludere både timekostnader og prosjektkostnader på en ordre. Dessuten kan du legge til fastpris-linje og tilpasset ordrelinje.

 

nytt i april 4

I mai kommer det til å skje mye spennende, blant annet med planleggingsfunksjonen – perfekt for deg som er prosjektleder. Følg med!