<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i august? 🎁

Hva er nytt i august? 🎁

Skrevet av: Audun Wigum Arbo -

Lesetid: 1 minutt

I sommer har vi jobbet med mye ny funksjonalitet. I denne artikkelen går vi gjennom de største endringene som kom i juli og august!

nytt i august

En ny måte å føre tid på

Mange elsker å enkelt kunne loggføre, endre og flytte på tid ved hjelp av Busy sitt kalendergrensesnitt. Likevel er det noen tilfeller der det ikke er så viktig å se akkurat når på dagen arbeidet ble gjort, men heller å kunne føre på varighet. Vi har derfor lagt til en stor grønn knapp øverst på tidslinjen, der man enkelt kan føre tid på en ny måte.

 

nytt i august

Nye alternativer for budsjettperioder

Etter tilbakemelding fra dere har vi nå støtte for ukentlig, månedlig, kvartalsvis og årlig prosjektbudsjett.‍

 

nytt i august 2-1

 

‍Nytt i mobilapper

Mange bruker nesten utelukkende mobilappene for å føre tid, og vi har nå oppdatert de med prosjektnumre og mulighet for å velge lønnsart og åpne prosjekter under føring av tid. I samme slengen har vi fikset en del mindre problemer, så appene er raskere og mer stabile! 🏎

‍‍

Nytt i 24SevenOffice-kobling

Vi har jobbet mye med å forbedre koblingen mellom Busy og 24SevenOffice, og jobber med å gjøre opplevelsen så sømløs som mulig. Nå er det mulig å opprette prosjekter direkte fra Busy, og med én gang ha de tilgjengelige i 24SevenOffice. Vi har også lagt til en mulighet for å koble sammen kundene i Busy med kundene i 24SevenOffice. I samme slengen har vi også forbedret førstegangsoppsettet, der prosjekter, deltagere, arbeidstyper og kunder nå blir koblet automatisk.

Les mer om koblingen med 24SevenOffice her  →