<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i mai? 🇳🇴

Hva er nytt i mai? 🇳🇴

Skrevet av: Audun Wigum Arbo -

Lesetid: 1 minutt

Ny måned, nye oppdateringer! I denne artikkelen går vi gjennom hva som har blitt endret den siste måneden. I mai har vi lagt til mye nytt for prosjektstyring og selskaper som jobber med fastprismodell, så les videre!

nyhetsbrev mai

Prosjektbudsjett

Nå er det mulig å spesifisere budsjett for prosjekter! Budsjett aktiveres for et prosjekt på prosjektsiden, og gir deg full kontroll på status — enten du skal budsjettere på timer eller kostnader.

‍Vi har også lagt til en ny side for prosjektstatus. Her kan du se hvor mye tid eller penger som er brukt, og om prosjektene ligger an til å holde seg innenfor budsjettet. Lurer du på hva en kolonne betyr? Flytt musen over kolonnetittelen for å lese en beskrivelse.

nytt i mai 1-2

Fastpris på prosjekt

Med fastpris kan du sette en fast pris som skal faktureres på prosjektet, der den også kan nullstilles hver uke eller måned.

Busy regner automatisk ut effektiv timepris for tid ført på fastpris-prosjekter. I tillegg får du innsikt i statusen til prosjektet fra den nye statussiden, der du får sammenlignet fastprisen mot hva prosjektet ville kostet om det var timebasert.

‍Du kan også hvilke arbeidstyper som skal inngå i fastprisen, og hvilke som skal faktureres utenfor. Perfekt dersom f.eks rådgivning faktureres utenfor den vanlige fastprisen!

nytt i mai 2-2

Endring i planer

Vi har tatt en oppfriskning av plansiden vår, og introduserer gradvis norske planer. Vi har også oppgradert kundetid-planen med mulighet til å ha 500 aktive prosjekter, opp fra 50! 🎊

nytt i mai 3-2

Justering av kalenderintegrasjoner

Forrige måned rullet vi ut vår nye kalenderintegrasjon, der alle kalenderhendelser godkjennes i en ny innboks. Etter god tilbakemelding fra dere, har vi gjort et par justeringer.

  1. Innboksen vil nå vise kalenderhendelser for opp til 3 uker tilbake i tid, så man får god tid for gjennomgang.
  2. Vi har også gjort det enklere å se når andre er opptatte; uhåndterte kalenderhendelser er nå synlige i tidslinjen både for deg selv, og for andre.

nytt i mai 4-2

Se den siste versjonen av Busy →