<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i mars?

Hva er nytt i mars?

Skrevet av: Jonas Klafstad -

Lesetid: 1 minutt

Vi i Busy jobber hele tiden med å gjøre applikasjonen bedre, og hver måned kommer mye ny funksjonalitet. Her er noe av det som har blitt lansert i mars!

nyhetsbrev mars

Ny tidslinje

Tidslinjen er grunnsteinen i hele Busy. Det er her man planlegger dagen sin, fører tiden sin og ser hva andre skal gjøre. Den nye tidslinjen er skrevet helt fra bunnen av, med mål om å gjøre den rask, brukervennlig og kompatibel for alle nettlesere og operativsystemer.

 

nytt i mars 1

Har du satt opp timebanken vil du få informasjon om dagens kapasitet, hvor mye tid du skal føre den dagen og hvor mange timer som blir sendt til timesaldoen. Se den lyseblå fargen som indikerer arbeidsdagen, og informasjon om timeantall i sidepanelet.

 

Velg flere samtidig

Du kan også nå velge flere personer samtidig, for å raskt skifte mellom ulike tidslinjer. Perfekt for deg som er prosjektleder og skal planlegge uken for de ansatte.

 

nytt i mars 2

Juster tidslinjen

Hold inne shift og dra musen som i bildet under for å tilpasse størrelsen på din egen tidslinje!

 

nytt i mars 3

 

Lag egne helligdager

Noen selskaper har ferie hele påsken eller halvdag på julaften. Dette kan håndteres med egendefinerte helligdager. Gå til Timebank  Helligdager for å opprette disse. Velg mellom halvdag, fridag eller heldag for å overskrive Busy sine innebygde helligdager.

 

nytt i mars 4

Midlertidig standard arbeidsuke

Nå som sommeren nærmer seg starter mange selskaper med redusert arbeidsdag i sommermånedene. Dette kan du nå sette opp i Busy ved å lage en midlertidig arbeidsuke. Gå til Innstillinger  Timebank  Opprett ny arbeidsuke for å lage en midlertidig arbeidsuke. Når sluttdato er forbigått vil Busy automatisk gå tilbake til den initielle arbeidsuken.

 

nytt i mars 5-1

 

Lunsjtrekk

I arbeidsuken kan du nå velge lunsj som en del av arbeidsuken. Har du en 8 timers arbeidsdag med 30 minutter ubetalt lunsj kan du sette lunsjtrekk til 0,5t. Da vil Busy automatisk trekke lunsjen fra arbeidstiden din, og riktig kapasitet vil dermed reflekteres i timesaldoen. Slik får du helt riktig lønnsgrunnlag, uten at du trenger å lage en egen oppføring for lunsj.

 

nytt i mars 6

24SevenOffice synkroniserer basert på deaktiverte prosjekter

Tidligere måtte man sette 24SevenOffice prosjekter til status 'Avsluttet' for å arkivere prosjektet i Busy. Dette er ikke lenger nødvendig, og man kan velge å deaktivere prosjektet i 24SevenOffice i stedet, og det vil bli arkivert på samme måte som tidligere. I en overgangsfase vil både endring av status og deaktivering av prosjektet fungere for å arkivere prosjektet i Busy.

 

24SevenOffice innlogging nå tilgjengelig på Android

Nå kan du også logge inn på android dersom du bruker 24SevenOffice som din påloggingsmetode i Busy.

 

Se den siste versjonen av Busy.