<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Journey Group valgte norsk gründerbedrift til timeføring

Journey Group valgte norsk gründerbedrift til timeføring

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Journey er et performance marketing-byrå som består av 50 kloke hoder i Norge og Sverige. De hjelper kunder med digital synlighet, merkevarehåndtering, UX og utvikling. Nå har byrået gått for et universelt timesystem for de ansatte – og valget falt på Busy.

Journey Group

– En av de tingene som er mest irriterende er å bruke masse tid på er timeføring. Vi valgte Busy for at det skal være enklere å bruke, og for å få en god oversikt over timebruken vår, sier COO i Journey Group, Malin Maarud.

Maarud mener Busy leverer en god løsning for timer, forteller at byrået bytter til dette verktøyet for å sikre både timeføring og lønnsomhet i selskapet.

– Et godt timeføringssystem er også viktig for lederne våre, slik at vi kan ivareta de ansatte på best mulig måte og sikre gode arbeidsdager, sier hun.

Maarud har ikke bare fått et godt inntrykk av Busy som produkt, men har også et godt inntrykk av menneskene bak systemleverandøren:

– Vi liker at Busy er et norskt gründerselskap. Når løsningen også fungerer så godt er det fint å kunne støtte opp under en slik bedrift. Vi får god oppfølging, slik at det har vært lett å komme i gang.