<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Los & Co fikk samlet kalender, timer og Marathon ERP på ett sted

Los & Co fikk samlet kalender, timer og Marathon ERP på ett sted

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

‍– Busy letter hverdagen både for prosjektlederne, men også for resten av byrået, forteller Nora Gauslaa fra Los & Co. Hun er fornøyd med at byrået nå får samlet flere funksjoner på ett sted, og at timene føres oftere og mer nøyaktig enn tidligere.

Nora Gauslaa er fagansvarlig for alle prosjektlederne i reklamebyrået Los & Co, som hører til konsernet Oceans. Ved å kombinere forretningsforståelse og kreativitet hjelper de kundene med å bygge merkevare og bunnlinje – gjennom alt fra analyse til design og innhold.

Sammen med resten av konsernet begynte Los & Co å bruke Busy sammen med Marathon ERP tidlig sommeren 2022. På denne måten skulle ansatte kun trenge å forholde seg til ett brukervennlig system, samtidig som de fikk hentet ut nødvendig info fra Marathon.

Letter hverdagen for prosjektledere og ansatte

Gauslaa mener at byrået drar flere fordeler av å benytte Busy. For prosjektlederne innebærer det blant annet at de kan føre timer, trafikkere og budsjettere på ett og samme sted.

– Ikke minst var det en veldig stor takknemlighet da vi fikk innføring i kalenderintegrasjonen, som letter vår hverdag i veldig stor grad, legger hun til.

For ansatte har registrering av timer blitt enklere og mer oversiktlig, noe som har gitt dem større eierskap til sin egen timeføring.

– De er ivrige etter å føre timer, fordi de synes det er enkelt, sier hun.

 

«De fleste forteller historier fra sitt gamle byrå om hvor tidkrevende det [timeføring] var, mens her ligger jo det meste til rette fra før av.»

— Nora Gauslaa, Los & Co

Mer nøyaktig timeføring

Når de ansatte synes det er enkelt å føre timer, gjøres det med jevne mellomrom. Det har resultert i mer nøyaktighet rundt timeføringen i byrået.‍

– Særlig med den nye funksjonen hvor ansatte må godkjenne sine egne timer, sier Gauslaa, og utdyper:

– De er nødt til å gå gjennom tidslinjen og sende det til godkjenning hos prosjektlederne, som kan se om de har gått gjennom tidslinjen eller ikke. Da kan vi plukke opp om noen har vært syke og ikke rukket å gå gjennom, i stedet for at tiden bare blir ført sånn som den i utgangspunktet var booket.

Godkjenning av egne timer er en valgfri funksjon å aktivere i Busy som sikrer mer nøyaktighet, og kan skrus på/av etter eget ønske.

 

Smertefri opplæring

Gauslaa forteller at opplæring og implementering av Busy har gått over all forventning for reklamebyrået.

– Busy hadde en presentasjon for å gi en innføring, før vi hadde en opplæringsprosess. Alle syntes det var veldig lett å forstå og navigere seg rundt, sier hun.

Å sette i gang nye ansatte er uproblematisk:

– Nyansatte som kommer til oss blir satt inn i verktøyet første dagen de kommer på jobb. Jeg opplever som regel at de forstår hvordan det fungerer fra dag én.‍

Vil du teste Busy? Prøv demomiljøet her?