<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Mediebyrået Enklere Valg: – Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet!

Mediebyrået Enklere Valg: – Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet!

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Mediebyrået Enklere Valg valgte Busy for timeregistrering fordi de hadde benyttet 24SevenOffice ERP en lengre periode. De er storfornøyde med koblingen mellom de to systemene, og får nå god kontroll i hverdagen.

Mediebyrået Enklere Valg Busy Kundecase timeregistrering

Mediebyrået Enklere Valg.

Mediebyrået Enklere Valg er et fullservice mediebyrå som leverer tjenester innen digital markedsføring, medierådgivning og tradisjonelle medier, samt design og webutvikling.

Enklere Valg hadde benyttet 24SevenOffice som ERP-system en lengre periode. Det var slik de oppdaget Busy – og ble raskt overbevist om at verktøyet var den beste løsningen for dem.

– Vi opplevde at koblingen med 24SevenOffice var mye bedre enn andre løsninger vi så på, og da var valget åpenbart, forteller Vegard Rake, Head of Performance Marketing.

 

Vegard Rake

 

Rake gir uttrykk for at prosesser går smidigere etter at Busy ble en del av arbeidshverdagen:

– Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet!

Han er fornøyd med at timene i Busy fungerer som fakturagrunnlag i 24SevenOffice. Dessuten opplever de ansatte at verktøyet er enkelt å bruke, og mediebyrået får bedre kontroll på eget arbeid.

– Vi bruker Busy for å få oversikt over hvor timebudsjetter og kundetid. Vi får også en god innsikt i effektiviteten i hverdagen, forteller Rake.