<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Melvær&Co skal bruke Busy med PowerOffice Go

Melvær&Co skal bruke Busy med PowerOffice Go

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

– At Busy snakker med PowerOffice gjør at vi får mye bedre oversikt over prosjektregnskapene, forteller Dag Andreas Olsen. De har kommet godt i gang med Busy for timeregistrering.

Melvær&Co

Reklamebyrået Melvær&Co lager merkevarebyggende kommunikasjon som treffer folk rett i hjertet. Med vår nylanserte integrasjon til PowerOffice Go klarte imidlertid Busy å treffe reklamebyrået midt i deres hjerte – og nå kan vi gledelig annonsere at de er godt i gang med å bruke programvaren.

– At Busy snakker med PowerOffice gjør at vi får mye bedre oversikt over prosjektregnskapene. Vi får sanntidsoppdateringer på hvordan prosjektene går, forteller økonomi- og administrasjonsansvarlig, Dag Andreas Olsen.

I valg av nytt verktøy la reklamebyrået særlig vekt på brukervennlighet, og Olsen forteller at de ansatte liker hvordan de kan føre timer på kalenderen i hverdagen.

– Mottakelsen av Busy har vært veldig god. Vi kom raskt i gang og ingen har ikke noe negativt å si, sier Olsen.