Busy Blogg
NewsLab ønsker seg færre systemer – satser på Busy 🖥

August 9, 2022

NewsLab ønsker seg færre systemer – satser på Busy 🖥

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

NewsLab er et innholdsbyrå som lager strategi, forteller historier og skaper innhold i form av tekst, foto, video og podkast. Nå har de valgt å bytte ut timeføringssystemet sitt med et mer bransjerettet verktøy, nemlig Busy.

– Vi opplevde det gamle timeverkøyet som litt for generisk og internasjonalt – verken helligdager eller kundeservice var tilpasset norske rutiner. I tillegg var det litt knotete å få god oversikt over kapasiteten, sier daglig leder Kristine Roe Hammer.

Hun håper at Busy skal løse disse utfordringene for byrået:

– Vi ville hoppe over på Busy fordi det er tilpasset vår bransje, og fordi det er integrert med systemet vi bruker for fakturering, altså Tripletex. Tanken er at verktøyet skal gjøre timeføringen vår enklere: I stedet for å logge timer, kan de ansatte bare godkjenne hendelser, og det i seg selv synes vi er kjempefint.

I tillegg forteller Hammer at de ser frem til å få bedre oversikt over kapasiteten i selskapet, samt å kunne bruke verktøyet til trafikkering. Målet er å kvitte seg med så mange enkeltstående systemer som mulig.

– Det gjenstår å se hvor mange andre verktøy vi kan kvitte oss med når vi har kommet enda bedre i gang med Busy. Men vi ser allerede at vi vil få færre systemer å forholde oss til, og enklere rutiner rundt fakturering, sier Hammer.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.