<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> NewsLab ønsker seg færre systemer – satser på Busy

NewsLab ønsker seg færre systemer – satser på Busy

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

NewsLab er et innholdsbyrå som lager strategi, forteller historier og skaper innhold i form av tekst, foto, video og podkast. Nå har de valgt å bytte ut timeføringssystemet sitt med et mer bransjerettet verktøy, nemlig Busy.

NewsLab

– Vi opplevde det gamle timeverkøyet vårt som litt for generisk og internasjonalt – verken helligdager eller kundeservice var tilpasset norske rutiner. I tillegg var det litt knotete å få god oversikt over kapasiteten, sier daglig leder i Newslab, Kristine Roe Hammer.

Nå har byrået byttet til Busy, og Hammer håper at Busy skal løse disse utfordringene:

– Vi ville bytte fordi det er tilpasset vår bransje, og fordi det er integrert med systemet vi bruker for fakturering, altså Tripletex. Tanken er at verktøyet skal gjøre timeføringen vår enklere: I stedet for å logge timer manuelt, kan de ansatte bare godkjenne hendelser, og det i seg selv synes vi er kjempefint.

Busy har nemlig integrasjon til kalenderen, slik at kalenderhendelser kommer automatisk inn i timeføringssystemet.

I tillegg forteller Hammer at de ser frem til å få bedre oversikt over kapasiteten i selskapet, samt å kunne bruke verktøyet til trafikkering. Målet er å kvitte seg med så mange enkeltstående systemer som mulig.

– Det gjenstår å se hvor mange andre verktøy vi kan kvitte oss med når vi har kommet enda bedre i gang med Busy. Men vi ser allerede at vi vil få færre systemer å forholde oss til, og enklere rutiner rundt fakturering, sier Hammer.