<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Norselab har tatt i bruk Busy: – Akkurat det vi trenger til prosjektoppfølging hos oss

Norselab har tatt i bruk Busy: – Akkurat det vi trenger til prosjektoppfølging hos oss

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Norselab lette etter et nytt system for prosjektoppfølging, men hadde en del behov til det nye systemet. Til deres store glede viste Busy seg å være verktøyet de så etter.

63d25021e5473be5c863750b_Tonje in context 2

– Vi lette etter et system som skulle være enkelt å bruke til prosjektoppfølging for alle på teamet, men med nok features til at det kunne tilpasses våre prosesser, forteller Tonje Slorafoss, Head of Venture Operations hos Norselab.

– Det var også viktig at det ikke skulle kjennes belastende for teamet, men heller kunne motivere til bruk i vår ellers spennende hverdag, sier hun.

Til hennes store glede viste Busy seg å dekke disse behovene, og Norselab har nå tatt verktøyet godt i bruk til prosjektoppfølging.

– Systemet gir oss en ryddig totaloversikt over alle prosjekter og team, samtidig som det finnes gode muligheter for sortering og filtrering, slik at vi får tilgang til den informasjonen vi trenger, forteller Tonje.

Hun er spesielt fornøyd med muligheten for å synkronisere Busy med Google Calendar – hvilket gjør timeføringen veldig effektiv.

– I tillegg er Busy visuelt sett godt utviklet, og motiverer til bruk, sier hun.

Tonje liker at teamet i Busy til enhver tid jobber mot å forbedre funksjoner i systemet og å møte brukerbehov:

– De er veldig tilgjengelige og hjelpsomme. Vi er rett og slett veldig fornøyde med Busy.