<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> NXT Oslo Reklamebyrå skal harmonisere trafikkerte og fakturerte timer med Busy

NXT Oslo Reklamebyrå skal harmonisere trafikkerte og fakturerte timer med Busy

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Reklamebyrået NXT Oslo hjelper merkevarer med å skalere verdi og vekst. Nylig satt de i gang å bruke Busy til å planlegge arbeidet og føre timer. – Vi skal bruke Busy til å få kontroll på alt av trafikkering av timer i den ene enden, til timer som faktureres i den andre enden, og sørge for at disse harmoniseres, forteller byråleder Erik Johnsen.

nxt

Reklamebyrået NXT Oslo hjelper merkevarer med å skalere verdi og vekst. Nylig satt de i gang å bruke Busy til å planlegge arbeidet og føre timer.

– Vi skal bruke Busy til å få kontroll på alt av trafikkering av timer i den ene enden, til timer som faktureres i den andre enden, og sørge for at disse harmoniseres, forteller byråleder Erik Johnsen.

Tidligere har de brukt forskjellige systemer for planlegging og timeføring, og har hatt utfordringer med blant annet tregheter og irritasjon som følge av dette. Da de så at Busy kunne tilby begge deler i én bransjerettet løsning, forhørte de seg med noen av Busys eksisterende kunder.

– Vi kontaktet dem og sjekket at de var fornøyde, og vi så at systemet dekket våre behov. Da bestemte vi oss for å gå for det.

Johnsen opplever at de ansatte har tatt systemet godt imot, og synes selv det fungerer veldig fint.

– Det er litt uvant og nytt for oss alle, men til nå har det vært oversiktlig og bra. Vi får god kontroll på det vi skal, sier han.