<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Godkjenn selvvalgte perioder i Busy ✔

Godkjenn selvvalgte perioder i Busy ✔

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Er du lei av å tilpasse arbeidsflyten din etter stive og upraktiske godkjenningsperioder? Har du noen gang ønsket at du kunne tilpasse godkjenningsprosessen i Busy til din egen tidsplan? Da har vi gode nyheter for deg! Vi har lyttet til tilbakemeldingene deres, og er stolte av å introdusere en funksjon som gir deg full kontroll over godkjenningsperiodene.

Busy nye innstillinger godkjenning

Nå kan du enkelt tilpasse godkjenningsperiodene etter dine behov. Velg ukentlig eller månedlig frekvens og bestem startdatoen selv. Godkjenning i Busy har aldri vært enklere!

Er du lei av å tilpasse arbeidsflyten din etter stive og upraktiske godkjenningsperioder?

Nå kan du enkelt tilpasse din egen godkjenningsfrekvens og startdato i Busy, slik at du får den fleksibiliteten du trenger for å optimalisere arbeidsdagen din. Dette er spesielt gunstig for de som håndterer lønn eller andre oppgaver som krever rask respons.

 

Slik gjør du det

Den selvvalgte perioden velger du i generelle innstillinger. Still inn ukentlig eller månedlig godkjenningsfrekvens, og velg hvilken ukedag eller dato periodene skal starte på. 

Dette er for eksempel til stor hjelp dersom dere kjører lønn den 15. hver måned. Still inn på månedlig godkjenningsfrekvens og velg 15. som periodens startdag, slik at periodene løper fra 15. i første måned til 14. i neste måned.

Godkjenning av din ønskede periode er nå gjort på få sekunder! 

 

Busy godkjenning av periode gjort på sekunder