<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i april: Rapporter, integrasjon, planer og vårrengjøring

Nytt i april: Rapporter, integrasjon, planer og vårrengjøring

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Vi har kommet oss et stykke ut i mai, men før vi går videre med uka må vi selvfølgelig informere om hva som var nytt i forrige måned! Vi har blant annet lansert integrasjon med Tripletex, lagt til flere mulige kolonner under timerapport og eksport og jobbet videre med oppgaver fra vårrengjøringen.

Nyhetsbrev april

Integrasjon med Tripletex

Endelig er vi integrert med Tripletex! Sammen med Tripletex vil Busy fungere som et forsystem for registrering, planlegging og budsjettering av tid, og henter prosjekt, kunde og produkt fra økonomisystemet. På den andre siden sendes ordre fra Busy til økonomisystemet for fakturering. Les om hvordan du setter opp integrasjonen her.

 

Busy slik deles data integrasjon

 

Oppdatert planside

Det siste halve året har vi jobbet med å gradvis lansere det vi kaller Max-planen, med ekstra funksjonalitet for de som vil ha maksimalt utbytte av Busy. Nå har vi også oppdatert plansiden i Busy, slik at man selv kan se hva den inneholder – og oppgradere til den nye planen uten bistand fra oss. Med den får man blant annet tilgang til lønnsomhetsanalyse (dekningsbidrag), kapasitetsoversikt og avanserte prosjektbudsjetter – sjekk ut resten under «Innstillinger» → «Planer»!

 

Kolonner i rapporter

Under Rapporter har det nå kommet flere nye kolonner å velge mellom i timerapporten, deriblant «kapasitet», «interntid» og «faktureringsgrad av kapasitet».

 

Busy kolonner i rapporter

 

Det har også kommet nye kolonner i eksport som vil være nyttig for å holde oversikt – viktigst av alt «ordrenummer» og «ordredato.

 

Vårrengjøring vol. 2

Etter stor suksess med «vårrengjøring» av Busy tidligere var vi sikre på at vi ville ta en ny runde senere, og nå kan vi med glede dele hva som har blitt gjort. I forkant av vårrengjøringen samlet vi inn rundt 200 tilbakemeldinger fra dere, hvilket resulterte i at 36 utfordringer rundt brukervennlighet ble løst. Nå har vi løst enda flere utfordringer – blant annet har vi utvidet antall prosjekter i listen ved timeregistrering fra tre (som vist på bildet) til seks.

Busy utvidelse av antall prosjekter


Vi har også fått fikset en del bugs som har blitt rapportert inn, og løst oppgaver som at feriesaldo oppdateres «live» når man registrerer i planlegger, samt at starttidspunkt ved timeregistrering baseres på arbeidsukens starttidspunkt.

 

Hva kommer i mai?

Videre i mai blir vårt hovedfokus å jobbe med små forbedringer i blant annet budsjettering og planlegging. Vi vil også lansere noen større ting – slik som fribudsjettene, som gir mulighet for allokering av tid uten fastsatt tidspunkt. Det vil også komme oppdateringer i ordre for å gjøre det enklere å søke etter gamle ordre; Ved hjelp av filtre og flere kolonner vil dette bli forenklet for selskaper med mange fakturaer!

 

New call-to-action