<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i desember: Fargevelger på prosjekter og integrasjon med Unit4

Nytt i desember: Fargevelger på prosjekter og integrasjon med Unit4

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Vi starter året med å gi dere en oppdatering på de nyeste funksjonene vi har rullet ut. Har du noen gang ønsket å tilpasse prosjektene dine med egne farger for bedre organisering? Nå er det mulig med vår nye fargevelger. I tillegg har vi utvidet vårt økosystem ved å integrere med regnskapssystemet Unit4, noe som betyr enklere fakturering og mindre manuelt arbeid for deg. Les mer om nyhetene nedenfor.

24SevenOffice-Miljøbilder-68-

Fargevelger på prosjekter (Busy Max)

Vi er veldig glade for å starte nyåret med å annonsere at valgfrie prosjektfarger endelig har kommet til Busy. Det betyr at du kan bruke farger til å organisere akkurat slik du vil, for eksempel ved å gi hver prosjektleder sin egen farge. Inne på prosjektene finnes det nå en knapp som heter «Ny farge», hvor du får opp en fargevelger. Her kan du velge helt fritt eller skrive inn en HEX-kode, og fargen du velger vil dessuten bli lagret for å brukes på nye og eksisterende prosjekter.

PS! Denne funksjonen er en del av Max-planen i Busy, men vil være tilgjengelig for å testes på alle planer ut januar.

Busy fargevelger

 

 

Integrasjon med Unit4

Den siste måneden har vi jobbet mye med en integrasjon til enda et regnskapssystem, nemlig Unit4. Ved å aktivere integrasjonen kan du hente kunder, produkter og prosjekter fra Unit4 til Busy. Selve timeføringen foregår enkelt via tidslinjen i Busy, og videre brukes timene som grunnlag i ordre. Ordrene eksporteres så til Unit4 sitt eget importformat, klare for fakturering – uten mer manuelt arbeid!

 

Busy integrasjon unit4

 

Hva kommer i januar?

Vi har ved utgangen av 2022 hatt flere prosjekter på gang rundt forbedring av brukeropplevelse og muligheter i Busy. Flere av disse holder vi nå på å ferdigstille, deriblant en endring av lønnsgodkjenning, lansering av et nytt konsept rundt roller og rettigheter og en optimalisering av vertikal scrolling på tidslinjen. Med det ser vi veldig frem til hva det nye året har å by på, og håper du gjør det samme.


Ha en fortsatt god uke!

 

New call-to-action