Busy Blogg
Nytt i desember: Fargevelger på prosjekter og integrasjon med Unit4

January 5, 2023

Nytt i desember: Fargevelger på prosjekter og integrasjon med Unit4

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Godt nyttår, kjære Busy-bruker! 🎆

Vi er inne i et nytt år, men også en ny måned. Det betyr selvfølgelig månedsoppdatering fra desember! Før vi tok oss juleferie fikk vi blant annet lansert valgfrie prosjektfarger ved hjelp av en fargevelger, til glede for svært mange av dere 👏 Ikke minst er vi nå klar med splitter ny integrasjon, i denne omgangen til regnskapssystemet Unit4. Les mer om disse nyhetene nedenfor ⬇️

Fargevelger på prosjekter (Busy Max)

Vi er veldig glade for å starte nyåret med å annonsere at valgfrie prosjektfarger endelig har kommet til Busy 🌈 Det betyr at du kan bruke farger til å organisere akkurat slik du vil – for eksempel ved å gi hver prosjektleder sin egen farge. Inne på prosjektene finnes det nå en knapp som heter «Ny farge», hvor du får opp en fargevelger. Her kan du velge helt fritt eller skrive inn en HEX-kode, og fargen du velger vil dessuten bli lagret for å brukes på nye og eksisterende prosjekter.

PS! Denne funksjonen er en del av Max-planen i Busy, men vil være tilgjengelig for å testes på alle planer ut januar 🙌

Integrasjon med Unit4

Den siste måneden har vi jobbet mye med en integrasjon til enda et regnskapssystem, nemlig Unit4 🎉

Ved å aktivere integrasjonen kan du hente kunder, produkter og prosjekter fra Unit4 til Busy. Selve timeføringen foregår enkelt via tidslinjen i Busy, og videre brukes timene som grunnlag i ordre. Ordrene eksporteres så til Unit4 sitt eget importformat, klare for fakturering – uten mer manuelt arbeid!

Hva kommer i januar?

Vi har ved utgangen av 2022 hatt flere prosjekter på gang rundt forbedring av brukeropplevelse og muligheter i Busy. Flere av disse holder vi nå på å ferdigstille, deriblant en endring av lønnsgodkjenning, lansering av et nytt konsept rundt roller og rettigheter og en optimalisering av vertikal scrolling på tidslinjen. Med det ser vi veldig frem til hva det nye året har å by på, og håper du gjør det samme.

Ha en fortsatt god uke!

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.