Busy Blogg
Nytt i februar: Tidslinje, prosjektrapport, faktureringsgrad og rettighetsstyring

March 10, 2023

Nytt i februar: Tidslinje, prosjektrapport, faktureringsgrad og rettighetsstyring

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Vi har gått inn i årets første vårmåned, og selv om det kanskje er litt kaldt for vår å være, holdes Busy-hjulene varme. Vi har selvfølgelig litt nyheter fra februar, og de kan du lese alt om her ⬇️

Bedre brukeropplevelse på tidslinjen

Første gladnyhet fra februar er en bedre opplevelse på tidslinjen. Tidslinjen er faktisk helt ny – men fremdeles lik. Det du imidlertid kan legge merke til av endringer er navigeringen: Det går nå mye smidigere å scrolle vertikalt! Der du før navigerte dag for dag, kan du nå scrolle akkurat så mye du ønsker. I tillegg går handlingene langt raskere enn tidligere. 

Raskere og bedre prosjektrapport

Prosjektrapporten har fått kjærlighet i februar. Nå er blant annet tidsrommet som velges som standard mer korrekt, i den forstand at det følger prosjektets eller periodens levetid. Vi har dessuten forbedret ytelsen i rapportene for en raskere opplevelse.

Utregning av faktureringsgrad

Forrige måned gjorde vi en endring i hvordan faktureringsgraden i arbeidsområdet regnes ut. Den tidligere utregningen viste gjennomsnittet av alle faktureringsgradene i selskapet, og med ny utregning kan vi sikre at tallet tilsvarer den faktiske faktureringsgradet i selskapet i sin helhet.

Ny rettighetsstyring med roller (beta)

En betafunksjon som ble sluppet i februar er den nye rettighetsstyringen i Busy. Denne utvider mulighetene for hvor mange rettighetsnivåer du kan ha i Busy, og gjør det mulig å tilpasse etter egne behov i større grad enn før.

Funksjonen fungerer slik at du oppretter såkalte roller. Hver rolle, for eksempel «Kreatør» eller «Prosjektleder», får et sett med rettigheter. Alle brukere i arbeidsområde må da tildeles en rolle, og vil få rettighetene som hører til denne.

NB! Denne funksjonen er fortsatt under utvikling. Ettersom rettighetsstyring påvirker hele arbeidsområdet, anbefaler vi å være forsiktig med å aktivere roller inntil videre. Dersom du likevel ønsker å aktivere nå, kan dette gjøres under Beta i generelle innstillinger. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere ønsker råd rundt rettighetsstyring i Busy!

Hva kommer i mars?

En stor nyhet som kommer innen kort tid er at ansatte kan sende inn sine egne timer til godkjenning. På den måten kan de ta stilling til sine egne arbeidstimer, og bekrefte at disse stemmer. 

Videre jobber vi nå med å gjøre endringer i infrastrukturen i Busy, hvilket vil gjøre applikasjonen enda raskere, mer stabil og mer skalerbar for fremtiden 🚀

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.