<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i februar: Tidslinje, prosjektrapport, faktureringsgrad og rettighetsstyring

Nytt i februar: Tidslinje, prosjektrapport, faktureringsgrad og rettighetsstyring

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

I februar fokuserte vi på å forbedre brukeropplevelsen, spesielt på tidslinjen, hvor navigering nå er smidigere enn noensinne. Vi har også tatt tak i prosjektrapportering, gjort utregningen av faktureringsgrad mer nøyaktig, og introdusert en betaversjon av vår nye rettighetsstyring med roller. Les mer om det her!

Nyhetsbrev Busy februar

Bedre brukeropplevelse på tidslinjen

Første gladnyhet fra februar er en bedre opplevelse på tidslinjen. Tidslinjen er faktisk helt ny – men fremdeles lik. Det du imidlertid kan legge merke til av endringer er navigeringen: Det går nå mye smidigere å scrolle vertikalt! Der du før navigerte dag for dag, kan du nå scrolle akkurat så mye du ønsker. I tillegg går handlingene langt raskere enn tidligere. 


Busy Bedre brukeropplevelse på tidslinjen

 

Raskere og bedre prosjektrapport

Prosjektrapporten har fått kjærlighet i februar. Nå er blant annet tidsrommet som velges som standard mer korrekt, i den forstand at det følger prosjektets eller periodens levetid. Vi har dessuten forbedret ytelsen i rapportene for en raskere opplevelse.


Busy Raskere og bedre prosjektrapport

 

Utregning av faktureringsgrad

Forrige måned gjorde vi en endring i hvordan faktureringsgraden i arbeidsområdet regnes ut. Den tidligere utregningen viste gjennomsnittet av alle faktureringsgradene i selskapet, og med ny utregning kan vi sikre at tallet tilsvarer den faktiske faktureringsgradet i selskapet i sin helhet.

 

Ny rettighetsstyring med roller (beta)

En betafunksjon som ble sluppet i februar er den nye rettighetsstyringen i Busy. Denne utvider mulighetene for hvor mange rettighetsnivåer du kan ha i Busy, og gjør det mulig å tilpasse etter egne behov i større grad enn før.


Funksjonen fungerer slik at du oppretter såkalte roller. Hver rolle, for eksempel «Kreatør» eller «Prosjektleder», får et sett med rettigheter. Alle brukere i arbeidsområde må da tildeles en rolle, og vil få rettighetene som hører til denne.


NB! Denne funksjonen er fortsatt under utvikling. Ettersom rettighetsstyring påvirker hele arbeidsområdet, anbefaler vi å være forsiktig med å aktivere roller inntil videre. Dersom du likevel ønsker å aktivere nå, kan dette gjøres under Beta i generelle innstillinger. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere ønsker råd rundt rettighetsstyring i Busy!

 

Hva kommer i mars?

En stor nyhet som kommer innen kort tid er at ansatte kan sende inn sine egne timer til godkjenning. På den måten kan de ta stilling til sine egne arbeidstimer, og bekrefte at disse stemmer. 


Busy nyheter mars

 

New call-to-action