<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i januar: Flytting av timer, sammenligning av tidslinjer og mer

Nytt i januar: Flytting av timer, sammenligning av tidslinjer og mer

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Vi er inne i årets siste vintermåned, og selv følte vi at januar gikk unna på et blunk. Kanskje var det fordi vi var så opptatt med å gi Busy flere oppdateringer? Forrige måned kom det flere spennende funksjoner, så lese videre for å vite hva!

Nyhetsbrev januar Busy

Flytting av timer i planleggeren

Vi vet mange har ønsket seg funksjonalitet for flytte oppføringer dit man selv vil i planleggeren, men nå er det ingen grunn til å savne det lenger! Du kan flytte oppføringer ved å klikke på timen og dra den dit du ønsker, både på tvers av uker og brukere. Enklere blir det ikke.

 

Sammenligne personer og klipp oppføringer på tidslinjen

Noen ganger trenger man å kunne sammenligne sin egen tidslinje med kollegaens – uten å måtte bla seg frem og tilbake. Nå har det endelig blitt mulig! Du sammenligner tidslinjer ved å 1) klikke på navnet ditt i den øverste linjen, 2) trykke «Velg mange» og 3) velge de to personene du ønsker å se.

 

nytt i januar 1

 

Men sammenligning er ikke det eneste trikset som har dukket opp på tidslinjen i januar. Du kan også klippe en oppføring i to ved å holde inne shift og klikke der du ønsker å dele den. Og du – ikke glem at det er mulig å duplisere oppføringer ved å holde inne option/alt, trykke på oppføringen du vil kopiere og dra den dit du ønsker.

📣 Integrasjoner, integrasjoner!

Vi har de siste månedene hatt stort fokus på integrasjoner med ulike økonomisystemer. For de som ikke har fått det med seg kan vi gledelig informere om at Busy nå kan brukes sammen med PowerOffice Go og Xledger 🎉 I tillegg har vi nylig utvidet integrasjonen med Marathon ERP, slik at den synkroniserer timer tilbake til økonomisystemet fra Busy. Det betyr at dere kan bruke timene som grunnlag for fakturering i Marathon!

 

Innstillinger for stemplingsmodus

I januar har vi lansert valgfrie innstillinger for stemplingsuret. Disse gir blant annet mulighet for å restriktere arbeidstyper for stempling på prosjekter, samt velge tidligste starttid for innsjekk. Dersom du ønsker disse funkjsonene kan du aktivere innstillingene under «Generelle innstillinger». For å restriktere arbeidstyper velger du «Mer» → «Arbeidstyper», og for å velge stemplingstidspunkt går du til «Mer» → «Brukere» – slik som vist på bildet under.

 

nytt i januar 2-1


Hva kommer i februar?

I februar planlegger vi å bruke to hele uker på kun å jobbe med deres tilbakemeldinger, og resultatet av det får du selvfølgelig vite senere! I mellomtiden har vi et stort fokus på planleggeren, der vi jobber med å utvide grensesnittet til å gi deg en bedre oversikt over hva hver enkelt person faktisk jobber med. Nedenfor kan du få en sniktitt ⬇️

nytt i januar 3-1