Nytt i januar: Lønnsgodkjenning, planlegger, prosjektoppgaver og Quick Win Bonanza

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Mens vi går inn i årets andre måned kan du nå bruke en splitter ny lønnsgodkjenning for neste lønnskjøring, og utvide oppføringer i planleggeren ved å dra dem til siden. I tillegg kan du gjenopprette arkiverte prosjektoppgaver, filtrere etter farger i timerapporten og få bedre oversikt med nye kolonner i budsjett- og kapasitetsrapporten. Les alt om nyhetene her.

Nyhetsbrev Busy januar

Ny lønnsgodkjenning

Det største vi lanserte i januar måned var den nye lønnsgodkjenningen i Busy. For det første har «Lønn» blitt flyttet ut til et eget punkt i sidemenyen, og funksjonen har fått en ny drakt. Det betyr at det nå er langt mer brukervennlig å få lønnsgrunnlaget sendt over fra Busy til lønnssystemet!

 

Utvide oppføringer i planlegger

Den nyeste oppdateringen i planleggeren fungerer litt som du kanskje er vant til fra tidslinjen – nå kan du nemlig dra i siden på en dag for å utvide oppføringene til de nærliggende dagene! Hold musepekeren over ønsket dag, og ta tak i den ene siden. Dra så enten til høyre eller venstre, slik som dette ⬇️

 

nytt i januar 1


PS! Nå har vi også gjort det mulig å endre beskrivelse på flere føringer samtidig i planleggeren – for de som har savnet dette. Det gjør du helt enkelt ved å markere de aktuelle dagene, og deretter klikke på «Endre oppføringer» oppe til venstre.

Gjenoppretting av arkiverte prosjektoppgaver

Enda ny funksjon fra januar er muligheten til å se og gjenopprette arkiverte prosjektoppgaver. For å gjøre dette kan du under Oppgaver klikke på «Se inaktive oppgaver», og dersom du klikker på en av disse oppgavene vil du også kunne trykke på «Gjenopprett».

nytt i januar 2

Quick Win Bononza

Med jevne mellomrom har vi i Busy en «Quick Win Bonanza», der vi fikser noen små, men viktige ting, basert på tilbakemeldinger fra dere. Her ble det gjort flere oppdateringer i januar, blant annet:

  • Mulighet for å ha bokstaver i prosjektnummer – og ikke kun tall,
  • mulighet for å filtrere etter farge i timerapport ⬇️,

nytt i januar 3

  • nye kolonner for prosjektets startdato i budsjettrapport, 
  • nye kolonner for fakturerbar tid i kapasitetsrapport,
  • og ikke minst noen klassiske bugfikser.

Hva kommer i februar?

Vi fortsetter å rulle ut nye oppdateringer utover vinteren, og nå er den nye rettighetsstyringen i Busy rett rundt hjørnet. Mer info om denne vil selvsagt komme til de som har behov for det. I tillegg holder vi på å redesigne gruppeinnstillinger til å bli – you guessed it – mer brukervennlig.