<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i juni: God sommer! ☀️

Nytt i juni: God sommer! ☀️

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

I sommer kan du glede over å lese oppdateringene som venter når hverdagen er tilbake: Enda bedre kalenderintegrasjon, kopiering i planlegger og en splitter ny integrasjon!

Nyhetsbrev juni

Bedre kalenderintegrasjon

Lei av å akseptere en og en kalenderhendelse? Da kan du endelig juble, for nå har vi gjort auto-akseptering mulig! Det fungerer slik at dersom du spesifiserer prosjektnummer først i kalenderhendelsen, vil Busy akseptere de hendelsene som kan matches med prosjektnummer i applikasjonen. For de som likevel ikke ønsker å legge inn prosjektnummer først av praktiske årsaker, vil vi se på andre løsninger for dette ved en senere anledning.

I tillegg vil nå heldagshendelser bli inkludert i overføringen fra kalenderen til Busy, ved at Busy fyller inn hendelsen i normaltiden, eksempelvis 8 timer. Merk at vi enda ikke støtter heldagshendelser som foregår over flere dager.

Omsider har vi også utvidet tidshorisonten på kalenderintegrasjonen, og nå får du hendelsene fra hele tre måneder frem i tid importert inn i Busy. 

Planlegger

Mens vi snakker om kalenderintegrasjonen, kan vi nevne at den fremover vil snakke bedre med planleggeren. Nå har det nemlig kommet en innstilling som lar deg vise timer fra kalenderen som enda ikke har blitt godkjent av den ansatte – det vil si de grå hendelsene på tidslinjen.

 

nytt i juni 1

 

Noen savner kanskje muligheten til å kopiere hendelser fra person til annen i planleggermodus fra tidligere verktøy, og nå det ingen grunn til å lengte lenger. Kopiering i Busy kan gjøres ved hjelp av knappen markert i rødt nedenfor. Velg hvilken ansatt du vil kopiere til ved å huke av i boksen ⬇️

nytt i juni 2

Kommer snart: Integrasjon med Visma eAccounting

Nå står ferie på agendaen hos oss som hos de fleste andre, men rett over sommeren vil vi lansere nok en integrasjon med et regnskapssystem – i denne omgangen Visma eAccoutning. Med denne integrasjonen vil du blant annet kunne hente prosjekter, kunder og produkter inn i Busy, mens ordre sendes tilbake til Visma. Det er bare å glede seg til høsten!