<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i mars: Hastighet, planlegging, budsjetter og rapporter

Nytt i mars: Hastighet, planlegging, budsjetter og rapporter

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Da var det april allerede, og vi håper du har fått en god start på våren – det har i alle fall vi! I kjent stil har det kommet mange forbedringer i Busy i mars måned: hastighetsforbedringer i ordre, forbedringer i planlegger, budsjettering og rapporter.

Nyhetsbrev mars

Hastighetsforbedringer i ordre

Først av alt kan vi nevne at vi har gjort noen hastighetsforbedringer i applikasjonen, særlig inne på Ordre-sidene. Innlasting av ordreliste skal nå ha blitt seks ganger raskere for flere kunder, og faktureringen skal bli langt mer effektiv, spesielt for større selskaper. Det har også blitt mulig å velge ordredato for å filtrere bort irrelevante timer fra ordrelisten.

Bedre planlegger

Siden sist har det skjedd mye nytt i planleggeren. For det første har ekspandering av rader endret seg – både for å bli mer kompakt, men også gi bedre innsikt i hvilke prosjekter som jobbes med.

Endelig har det også blitt mulig å zoome ved hjelp av pluss- og minusikonet over planleggeren. Du kan dessuten endre visningsinnstillinger ved hjelp av knappen til venstre, der du blant annet får mulighet til å skru av/på visning av arbeidstype og ikon for beskrivelse.

 

nytt i mars 1

En særlig god nyhet er at tid ikke lenger registreres på fridager når man bruker planleggeren. Skulle du likevel ønske å planlegge tid på fridager, kan du fint gjøre det ved å skru på «Inkluder fridager» i popup-vinduet. Sist, men ikke minst, har det i dette vinduet kommet nøkkeltall som gjør det enda enklere å få oversikt over hvor mye tid man er i ferd med å registrere, sammenlignet med tiden som er tilgjengelig.

nytt i mars 2

Budsjettering og rapporter

Budsjettering er et nøkkelord for hva vi har jobbet med i mars. For det første det nå blitt mulig å budsjettere ut ifra brukere og arbeidstyper, som vist nedenfor.

nytt i mars 3

Men for de som også er opptatt av kapasitetsplanlegging har vi enda en gledelig nyhet å dele, nemlig kapasitetsbudsjettene. Der kan du få en visuell fremstilling av brukernes loggførte og eventuelt budsjetterte tid opp mot kapasitet. 

nytt i mars 4

Videre har det kommet viktige og etterspurte nøkkeltall som valgfrie kolonner i timerapporten, deriblant «Faktureringsgrad av normaltid», «Påløpt fastpris» og «Prosjektleder».

nytt i mars 5

PS: Legger du merke til påskeegget i øverste venstre hjørne på flere av bildene? I disse påsketider har vi påskeeggjakt i Busy, og finner du alle syv eggene er du med i trekningen av en premie 🎁

Hva kommer i april?

Det vil komme flere gode nyheter fra oss utover våren. I disse dager jobbes det med en integrasjon til Tripletex. Ikke minst vil vi snart lansere det vi kaller fribudsjetter – altså budsjettering av tid uten fastsatt tidspunkt, slik planleggeren legger til rette for i dag. Som lovet vil vi også ta en ny runde vårrengjøring innen kort tid, der vi gjør flere av forbedringene som ble forespurt i februar.

Ha en god påske!